mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Uutiset

15.06.2015

Mika Lehkosuo ja HJK jatkosopimukseen

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo on solminut HJK:n kanssa jatkosopimuksen, joka ulottuu aina kauden 2018 loppuun asti.
Lehkosuo aloitti HJK:n päävalmentajana kesken viime kauden, huhtikuussa 2014, ja johdatti heti ensimmäisellä kaudellaan HJK:n tuplamestaruuteen ja Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.  

-Pitkäjänteinen, laadukas ja koko seuraa koskeva valmennustyö on keskeinen osa kun rakennamme Klubia. Bana valmennustiimeineen on nostanut päivittäisen toiminnan tasoa ja halusimme löytää hyvissä ajoin yhteisen tahtotilan miten parhaiten päästään kohti kovia tavoitteitamme, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Veikkausliigaa johtava HJK hakee tällä kaudella jo seitsemättä peräkkäistä Suomen mestaruutta. Tällä kaudella jo Liigacupin voittoa juhlineiden helsinkiläisten kauden tärkeimmät pelit ovat vasta edessä, sillä pelattavana on vielä Veikkausliigan ratkaisuottelut ja Mestarien liigan karsintaottelut. HJK on mukana vielä myös Suomen cupissa, joten tällä kaudella Klubilla on mahdollista napata myös historiallinen triplamestaruus.

-HJK:lla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni ja otan jatkosopimuksen vastaan suurella kunnioituksella. Olen iloinen sopimuksen syntymisestä ja siitä, että pääsen sitoutumaan HJK:n valmentamiseen pitkäksi ajaksi, Lehkosuo kertoo.

HJK:n päävalmentajan pestin lisäksi Lehkosuo on kuluvalla kaudella toiminut myös Suomen maajoukkueen valmennustiimissä. HJK:n kanssa tekemänsä jatkosopimuksen myötä Lehkosuo jättää tehtävänsä Huuhkajien valmennustiimissä.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».