mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

07.10.2015

Rasmus Schüller siirtyy Ruotsin pääsarjaan

HJK:n keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller jatkaa ensi kaudella uraansa ruotsalaisessa BK Häckenissä. Schüllerin ja Häckenin sopimus kattaa kolme seuraavaa kautta.
Klubin ja Schüllerin sopimus päättyy kuluvan kauden lopussa, joten Schüller on vapaa siirtymään ilman siirtokorvausta. Suomen maajoukkueenkin vakiokasvo ehti pelata HJK:ssa neljän vuoden ajan.

HJK:ssa Schüller on ollut erittäin tärkeä osa joukkuetta Klubin voittaessa kolme viimeisintä Suomen mestaruuttaan. ”Rade” oli johdattamassa HJK:ta myös Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen syksyllä 2014.

Göteborgilaisseurassa Schüller pääsee pelaamaan yhdessä Suomen maajoukkuepuolustaja Kari Arkivuon kanssa. Tällä hetkellä Häcken on seitsemäntenä Ruotsin korkeimmalla sarjarasolla, eli Allsvenskanissa.

Schüller pyrkii päättämään HJK-uransa neljänteen peräkkäiseen Suomen mestaruuteen. Veikkausliigakautta on vielä kaksi ottelua jäljellä ja HJK on kahden pisteen päässä sarjaa johtavasta SJK:sta.

-Kautta on vielä kaksi peliä jäljellä ja niistä pitää ottaa kuusi pistettä. Kaikki fokus on nyt Klubissa ja viimeisen ottelun jälkeen alkaa sitten keskittyminen seuraavaan kauteen uuden seuran kanssa, Schüller kertoo.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».