mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

13.01.2017

HJK sopimukseen Jaakko Oksasen kanssa

 

HJK ja 16-vuotias Jaakko Oksanen ovat solmineet sopimuksen. Sopimus on muotoa 1+1. Vuoden poikapelaajaksi 2016 valittu Jaakko Oksanen on edustanut HJK:ta 12-vuotiaasta asti. Oksasen futisura alkoi KP-75:ssa ja eteni KOPSE:n kautta Klubiin neljä vuotta sitten. Vuonna 2000 syntynyt keskikenttäpelaaja Oksanen pelasi Klubissa viime kauden pääosin BSM-joukkueessa, mutta oli mukana jo myös Kakkosessa Klubi 04:n vahvuudessa. Hän oli isossa roolissa myös nuorisomaajoukkueissa ollen muun muassa yksi jatkokarsintaan selvinneen U17-maajoukkueen kapteeneista ja avainpelaajista.

Tällä kaudella Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela odottaa Oksaselta vahvaa panosta joukkueessaan.

– Viime vuonna Jaakko debytoi 04:ssa ja tänä vuonna odotuksissa on, että hän ottaa joukkueesta ison roolin. Jaakko on taktisesti fiksu tasapainottava keskikenttäpelaaja, jonka peruspelaaminen on korkealla tasolla. Jaakolla on erittäin monipuolinen syöttövalikoima ja painava vasemman jalan laukaus, joka on myös hyvä ase erikoistilanteissa.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».