mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

17.05.2017

HJK ja Kalle Katz pitkään sopimukseen

HJK on tehnyt sopimuksen 17-vuotiaan topparin Kalle Katzin kanssa. Sopimus on muotoa 3+1.

Ryminällä B-junioreista Klubi 04:n avaukseen noussut Kalle Katz pelaa seuraavat tärkeät kehitysvuotensa HJK:ssa.

5-vuotiaana futisuransa KäPassa aloittanut Katz (synt. 2000) siirtyi HJK:n organisaatioon vuonna 2014 syksyllä ja on noussut viimeisen vuoden aikana ikäluokkansa maajoukkueeseen ja nopeasti joukkueen avainpelaajaksi.

Mäkelänrinteen urheilulukiolainen on tehnyt paljon määrätietoista työtä kehittyäkseen ja on valmis tekemään niin jatkossakin.

– Tämä on hieno mahdollisuus ja ympäristö kehittyä. Kun menee eteenpäin positiivisesti, niin hyviä asioita tapahtuu, kommentoi Kalle Katz tulevaisuuttaan.

Klubi 04 päävalmentaja Toni Koskela odottaa Kallelta yhä isompaa roolia joukkueessaan.

– Kalle on kilpailuhenkinen moderni toppari, joka on erittäin hyvä pallon kanssa. Kallella on tärkeänä ominaisuutena puolustajalle halu pelata tilanteita kovaa ja puolustaa loppuun asti omaa maalia. Tänä vuonna Kallen on hyvä ottaa tärkeät ensimmäiset askeleet aikuisten jalkapalloon ja vakiinnuttaa paikkansa 04:n avainpelaajana, kertoo Toni Koskela.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».