mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

22.07.2017

HJK ja Sebastian Dahlström jatkosopimukseen

20-vuotias keskikenttäpelaaja Sebastian Dahlström jatkaa uuden sopimuksen myötä HJK:ssa kauden 2019 loppuun.

HJK:ssa 12-vuotiaasta asti pelannut Sebastian Dahlström nousi viime kaudella HJK:n edustusmiehistöön ja pelasi heti debyyttikaudellaan Veikkausliigassa yli 20 ottelua. Talven aikana armeijan suorittanut Dahlström on myös tällä kaudella esiintynyt hyvin, pelannut jo 14 Veikkausliigan ottelussa ja ollut kokoonpanossa kaikissa kauden europeleissä.

– Dale on hyvä osoitus henkisesti vahvasta pelaajasta, joka on tehnyt kovaa työtä ja repinyt ovet väkisin auki edustusjoukkueeseen ja kentälle. Dalen kanssa on helppo tehdä töitä, ja hän on sopivan kriittinen myös valmentajaan päin, joten yhteistyö on kiinnostavaa. Hänellä on potentiaalia kehittyä paremmaksi pelaajaksi, kuka tietää missä hänen rajansa ovat, kommentoi päävalmentaja Lehkosuo tyytyväisenä suojattinsa jatkoa HJK:n riveissä.

– Tosi iloinen olen kun saan jatkaa Klubissa. Tavoitteeni ovat ulkomailla, ja kun HJK:ssa pelaa hyvin, niin sinne on mahdollisuus päästä, toteaa Dahlström.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».