Mikko Mannila Klubi 04:n uusi päävalmentaja

Ykköseen kauden päätteeksi nousseen Klubi 04:n päävalmentaja aloittaa Mikko Mannila. Mannila toimi HJK:n B-junioreiden kakkosvalmentajana 2014–2016. Kaudella 2017 hän toimi BSM-kultaa voittaneen joukkueen vastuuvalmentajana. Valmentajayhdistys valitsi hänet kaudella 2017 Vuoden nuorten valmentajaksi.

Klubi 04:n päävalmentajan paikka vapautui, kun kolme kautta joukkuetta luotsannut Toni Koskela siirtyi Veikkausliigaan Rovaniemen Palloseuran päävalmentajaksi.

– Toni teki loistotyötä ja on hienoa, että hän etenee urallaan. Tonilla oli meidän kanssa sopimus, mutta emme halunneet olla esteenä hänen siirrolleen, kun paikka Veikkausliigajoukkueen päävalmentajana aukesi, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala sanoo.

– BSM, Klubi 04 ja HJK:n edustusjoukkue toimivat arjessa tiiviissä yhteistyössä niin pelaajapolkuun kuin valmennukseen liittyvissä asioissa. On hienoa, että organisaatiomme luo mahdollisuuksia myös valmentajille edetä urallaan. Mikko on tehnyt B:ssä erinomaista työtä ja nyt on luontevaa jatkaa sitä työtä Klubi 04:ssa. Mikko tietää HJK:n tavan toimia, hän tuntee meidän nuoret pelaajamme ja hän osaa luoda joukkueeseen positiivisen ilmapiirin pitäen vaatimustason kovana. Kaiken kaikkiaan laadukas ja looginen valinta, Rantala sanoo.

– Hienoa päästä uralla taas seuraavalle portaalle hienossa seurassa, jossa myös valmentajat pääsevät eteenpäin. Edessä on mahdollisuus ja haaste jatkaa suurilta osin tuttujen ja erittäin lupaavien pelaajien kanssa kehityspolkua kohti suurempia haasteita. Innolla odotan tulevaa kautta Suomen Ykkösessä ja tämä antaa valmentajalle myös suuren haasteen viedä arkea vieläkin paremmaksi. Nuorten tavoitteellisten pelaajien kanssa on myös valmentajan mahtava jatkaa pelin ikuisen opiskelun polkua, kommentoi porilaisen FC Jazzin kasvatti Mikko Mannila uutta työtään.