mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

03.01.2018

Perinteikäs englantilaisseura osti Aapo Halmeen

Läpimurron HJK:ssa tehnyt Aapo Halme siirtyy Leedsiin tammikuun siirtoikkunassa.

HJK, Leeds ja Aapo Halme ovat päässeet sopimukseen 19-vuotiaan keskuspuolustajan siirtymisestä perinteisen englantilaisseuran edustusjoukkueeseen tammikuun siirtoikkunassa. HJK saa Halmeesta siirtokorvauksen.

Halmeen junioriseurat ovat olleet Honka ja HJK. Halme nousi Klubi 04:sta pelaamaan Veikkausliigaa Klubissa jo kaudella 2015 ja ihastutti suurta yleisöä erityisesti Göteborg-europelissä kaudella 2016. Halme lunasti paikkansa edustusjoukkueen avauskokoonpanossa viime kaudella 2017. Kaiken kaikkiaan nuori suurlupaus ehti pelata 36 peliä HJK:n edustusjoukkueessa ennen siirtymistään Englantiin. Halme voitti HJK:ssa mestaruuden, Suomen Cupin ja Liigacupin.

Leeds on tunnettu intohimoisesta kannattajakunnastaan ja värikkäästä historiastaan. Tällä hetkellä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Leeds on ottanut uudessa italialaisomistuksessa isoja askelia keskieurooppalaisempaan seurakulttuuriin ja panostaa edustusjoukkueen nousemiseen Valioliigaan. Leeds seurasi Halmetta pitkään HJK:ssa ja piti erityisesti isokokoisen pelaajan pelinavaamistaidoista.

HJK kiittää tuplamestari Aapoa hienoista vuosista ja toivottaa menestystä seuraavalle taipaleelle.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».