mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

15.03.2018

Klauss de Mello on HJK:n uusi hyökkääjä

HJK:n uusi kärkipelaaja, brasilialainen João Klauss de Mello, liittyy Klubin miehistöön kauden loppuun jatkuvalla lainasopimuksella.

Brasilian Criciúmassa vuonna 1997 syntynyt, 190 cm pitkä João Klauss de Mello tulee Klubiin Saksasta Hoffenheimin organisaatiosta. Sitä ennen hän on pelannut Brasiliassa Grêmion U20-joukkueessa. Klauss oli jo mukana HJK:n Espanjan-leirillä, jossa hän ehti antaa näyttöjä valmennukselle.

– Klauss on mielenkiintoinen nuori ja erittäin motivoitunut hyökkääjä. Iso, vahva ja hyvä pallollisena, ja tuo viimeisen kolmanneksen pelaamiseemme uuden ulottuvuuden. Tarkkailimme pelaajaa ja keskustelimme paljon Hoffenheimin, ja myös norjalaisen Haugesundin kanssa, jossa Klauss harjoitteli aikaisemmin talvella, kertoo jalkapallojohtaja Juho Rantala.

– Meillä oli positiivinen näkemys pelaajan kyvyistä. Kutsuimme Klaussin Marbellaan harjoitusleirillemme, jossa hän lopullisesti vakuutti valmennusjohdon. Hän pääsi myös positiivisen persoonansa ansiosta nopeasti joukkueeseen sisälle, jatkaa Rantala.

– Olen oikein iloinen sopimuksestani HJK:n kanssa. Pääsen pelaamaan voittavassa joukkueessa, pelaamaan mestaruuksista niin liigassa kuin cupissakin sekä osallistumaan Mestarien Liigan karsinoihin. Haluan auttaa joukkuetta menestymään tekemällä paljon maaleja. Uskon, että kannattajat pitävät siitä, vakuuttaa Klauss muhevalla portugeesilla.

Klauss on jo harjoitellut joukkueen mukana, ja pelilupa pyritään saamaan kuntoon jo sunnuntain VPS-otteluun.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».