mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

13.06.2018

HJK on vuoden helsinkiläinen urheiluseura

Helsingin kaupunki palkitsi 12. kesäkuuta Helsinki-päivänä HJK:n vuoden helsinkiläisenä urheiluseurana työstään Helsingin hyväksi.

Palkintoperusteissa kiitettiin HJK:n ansioita lasten ja nuorten kasvattajana sekä rohkeutta uusien innovatiivisten toimintakäytäntöjen kehittäjänä lasten ja nuorten liikuttamiseksi.

Tunnustuksen ja 5 000 euron rahapalkinnon jakoi pormestari Jan Vapaavuori apulaispormestareiden isännöimässä Helsinki-päivän kutsujuhlassa.

Palkintoraati nosti perusteluissaan esille HJK:n menestyksen, mutta myös suuren, 3 000 pelaajasta koostuvan seurayhteisön. HJK on helsinkiläisten suuri liikuttaja. Lisäksi kiitosta tuli lasten varhaisvaiheen liikuntakasvatuksesta, 500 helsinkiläiselle koululaiselle järjestettävästä iltapäiväkerhotoiminnasta ja ESR-hankkeen toteutuksesta (2016-2018), missä ehkäistään nuorten syrjäytymistä ja edistetään nuorten elämänhallintataitoja seuratoimintaan osallistumisen avulla.

– Palkinto on arvokas kiitos pitkäjänteistä seuratyöstä ja helsinkiläisten lasten sekä nuorten liikuttamisesta monissa seuran eri toiminnoissa. Meillä on ollut seurana rohkeutta lähteä mukaan uusiin hankkeisiin, joissa nuoria osallistetaan seuratoimintaan sekä tarjotaan heille aito mahdollisuus kehittyä ja kasvaa omien kykyjensä ja tarpeidensa mukaan osaksi yhteisöä, HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen totesi.

– Haluan kiittää kaikkia seuran työntekijöitä, vapaaehtoisia toimihenkilöitä ja koko seurayhteisöä pitkäjänteisestä laadukkaasta seuratyöstä. Tämä palkinto on meidän kaikkien yhteinen, Muurinen iloitsi.

Helsingin kaupunki palkitsi Helsinki-päivänä 20 kaupunkinsa eri alojen vaikuttajaa tieteen, taiteen, kulttuurin ja urheilun saralla. Lue Helsingin kaupungin uutinen »

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».