mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

07.01.2019

HJK:n tavoitteet kaudelle 2019

Klubi on asettanut tavoitteet korkealle.

HJK on palannut lomilta jälleen töihin. Uusi kausi tuo aina mukanaan uusia haasteita, ja niihin olemme valmiina.

HJK on tottunut menestymään. Suomen Cup on voitettu 13 kertaa, Suomen mestaruus 29 kertaa ja Euroopan kentillä on kahdesti päästy lohkovaiheeseen, vuonna 1998 Champions Leaguessa ja viisi vuotta sitten vuonna 2014 Europa Leaguessa.

HJK:n arvot on kiteytetty kolmeen sanaan: kasvu, kunnianhimo ja klubilaisuus. Näistä kunnianhimo pitää sisällään halun tehdä parhaansa ja menestyä, halun kilpailla ja voittaa. Haluamme tulla paremmiksi joka päivä emmekä päästä itseämme helpolla. Arvot kattavat koko organisaation ja yhteisön aina siivojista ja toimistoapulaisista pelaajiin, toimitusjohtajaan, hallituksen jäseniin ja kannattajiin.

Kunnianhimo velvoittaa. Olemme kaudella 2019 mukana kolmessa kilpailussa: Suomen Cupissa, Veikkausliigassa ja Euroopan kentillä. Tavoitteet ovat selvät:

- Suomen Cupissa pytty kotiin
- Veikkausliigassa kolmas tähti
- Eurooppassa lohkovaiheeseen

Näitä tavoitteita emme saavuta helpolla, mutta vähempään emme tyydy. Tavoitteisiin pääsyyn tarvitsemme mukaan koko klubiyhteisön.

Oletko mukana?

 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».