mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

09.03.2019

Elderson Klubin vasemmalle laidalle

HJK ja nigerialainen Elderson sopimukseen.

Turkin harjoitusleirillä HJK:n mukana harjoitellut vasen laitapakki Elderson Echiéjilé, pelaajanimeltään Elderson, 31, ja HJK ovat tehneet 1+1 vuotisen sopimuksen.

Elderson on ollut AS Monacon pelaaja vuodesta 2014. Sitä ennen hän on Euroopassa edustanut portugalilaista Bragaa ja ranskalaista Rennesiä. Viime vuodet hän on pelannut lainalla Bruggessä, Sivasporissa, Gijónissa ja Liègessä.

Elderson on Nigerian maajoukkuepelaaja ja oli mukana edustamassaan maataan MM-kisoissa Venäjällä 2018.

– Elderson on kokenut pelaaja. Kokemus näkyy hänen pallollisessa pelaamisessaan oikeanlaisena rauhallisuutena ja pallottomana hyvänä sijoittumisena ja yhteispelissä muun joukkueen kanssa. Hän on laitapakiksi varsin hyvä myös ilmapelissä, joten saamme tästä lisäarvoa erikoistilanteisiimme, analysoi päävalmentaja Mika Lehkosuo.

– Edi sopeutui heti hyvin joukkueeseen ja tuli erinomaisesti toimeen muiden kanssa. Treenimatsit ovat Edille nyt tärkeitä, sillä pelaamattomuus näkyy vielä otteissa. Meillä on sopivasti aikaa saada kaveri kuntoon kauden alkuun, Lehkosuo jatkaa.

Elderson matkustaa Suomeen ensi viikon alussa ja alkaa harjoitella heti joukkueen kanssa.

Otsikkokuvan videolla Eldersonin terveiset Klubin kannattajille.

Welcome to Klubi, Edi!

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».