mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Medialle / For media

Akkreditointipyynnöt sähköpostitse HJK:n tiedotukseen tiedotus@hjk.fi

Akkreditointia varten tarvitaan seuraavat tiedot:
-Akkreditointia hakevan henkilön etunimi ja sukunimi
-Työtehtävä
-Akkreditointia hakevan henkilön edustama media 

Huom! Koska lehdistön paikkoja on rajoitetusti, emme voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan aina joko kirjallisesti tai suullisesti.

Median pelisäännöt HJK:n kotiotteluissa

Median sisäänkäynti tapahtuu Sonera Stadiumin mediaovesta (Urheilukatu 5, katutaso).
Veikkausliigan otteluihin ei tarvitse erillisistä akkreditointia voimassa olevalla pressikortilla, poikkeuksena kuitenkin HJK-HIFK. Ilman pressikorttia akkreditoinnit HJK tiedotukselle.
Kansainvälisiin otteluihin vaaditaan aina erillinen akkreditointi, aikatauluista tiedotetaan aina erikseen. Mikäli haluat HJK:n tiedotuslistalle, ota yhteys HJK tiedotukseen.
 
Medialle on varattu stadionilta erilliset työskentelytilat. Kirjoittaville toimittajille on oma lehdistökatsomo Sonera Stadiumin yläkatsomon yhteydessä. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta. Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin lehdistökatsomoon tai erikseen lehdistölle merkatuille paikoille.
 
HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Hyväksytty akkreditointi kuitataan aina joko kirjallisesti tai suullisesti.
 

Kaikki haastattelupyynnöt HJK:n tiedotuksen kautta.

HJK tiedotus
040 559 3813
tiedotus(a)hjk.fi

 

Aineisto-ohjeet

Ottelutapahtumiin toimitettavien digitaalisten mainosaineistojen tekniset ohjeet löytyvät tästä »

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».