Aikuisten joukkuetoiminta jälleen vauhdissa – tule mukaan!

Pitkän koronarajoituksista johtuneen tauon jälkeen myös Klubin aikuisjoukkueet ovat päässeet palaamaan joukkueharjoittelun pariin. Myös pitkään kaivatut pelit kolkuttelevat jo ovella.

Klubin Gimmat - HJK Helsinki

HJK:n aikuisjoukkueet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden harrastaa oma tasonsa mukaisesti iästä riippumatta, olipa kyseessä sitten halu jatkaa pelaamista junioriuran jälkeen tai tutustua uuteen harrastukseen aikuisiällä.

Haluatko mukaan? Klubilla on useita eritasoisia aikuisten joukkueita. Seuraavat joukkueet ottavat tällä hetkellä mukaan uusia jäseniä.

HJK LAAJASALO

HJK Laajasalon miesten joukkue pelaa tulevana kautena viime kauden tapaan 4. divarissa. Laajasalon joukkue pelasi yhden vuoden 3. divarissa, mutta tällä kaudella ei haeta nousua, vaan tavoitteena on säilyttää sarjapaikka. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan! Joukkueeseen kaivataan etenkin maalivahteja. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä joukkuejohtajaan: [email protected].

HJK SOCRUT

HJK Socruissa on mukana pelaajia, jotka ovat pelanneet junnuna sekä pelaajia, jotka ovat aloittaneet aikuisina. Vaatimuksia lähtötasolle ei siis ole, olennaisempaa on hyvä ja positiivinen asenne, halu kehittyä ja olla osa joukkuetta. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Kysy lisää: [email protected].

KLUBIN GIMMAT

Klubin Gimmoissa treenataan tosissaan ja halutaan kehittyä, mutta mitään ei tehdä hampaat irvessä. Pelaamisen tulee olla ensisijaisesti mukavaa! Tällä kaudella pelataan kahdella peliryhmällä: yksi porukka 5. divarissa (11vs11) ja toinen Helsingin harrasteliigan nelosessa (7vs7). Talvella pelataan myös talvisarjaa koko joukkueena. Pelaaja voi itse päättää kummassa porukassa haluaa pelata. Klubin Gimmat on yksi joukkue ja treenaa yhdessä, ainoastaan pelit pelataan eri ryhmissä.

Toimintaan ovat tervetulleita eri ikäiset pelaajat. Harrasteryhmässä pelaaminen ei vaadi aiempaa pelitaustaa, divarijoukkueessa pelitaustaa on hyvä olla. Pelaajilta odotetaan sitoutumista ja hyvää joukkuehenkeä. Tule mukaan ottamalla yhteyttä: [email protected]

HJK UNITED

HJK United pelaa jalkapalloa naisten nelosdivarissa ja futsalia harrastesarjassa. Joukkueessa pelataan hyvällä meiningillä. Pelaajilla on nelosdivarin vaatima taitotaso. Tällä hetkellä joukkueeseen haetaan maalivahtia, jolla on kokemusta isolta kentältä. Ota yhteyttä: [email protected]

AIKUISTEN FUTISKOULUT

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? HJK:n aikuisten futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita!

Futiskoulun kesäkausi on 1.6.2021-26.10.2021 (yhteensä 18 harjoituskertaa). Treenejä ei ole heinäkuussa. Harjoitukset järjestetään tiistaisin klo 21–22 Saharan tekonurmikentällä ulkona (Töölössä Bolt Arenan vieressä). Voit vielä hyvin ilmoittautua mukaan tästä!

Tutustu myös muihin HJK:n aikuisjoukkueisiin