Hae valmentajaksi Klubiin

Oletko motivoitunut jalkapallovalmentaja tai liikunta-alan ammattilainen? Haluatko valmentaa innostuneita junioripelaajia erinomaisissa olosuhteissa? Hae valmentajaksi Suomen menestyneimpään seuraan!

Haemme valmentajia HJK:n junioreiden akatemia- ja kaupunginosajoukkueisiin. HJK:ssa voit työllistyä oto-valmentajaksi, puolipäiväiseksi valmentajaksi tai kokopäiväisesti yhdistämällä esimerkiksi valmennuksen ja iltapäivätoiminnan tehtäviä.

Maan johtavana junioriseurana HJK tarjoaa vahvaa tukea jokaisen valmentajan arkeen. Klubin valmentajia kehitetään myös jatkuvasti kohti henkilökohtaisia tavoitteitaan. Valmentajat saavat HJK:n kautta SPL:n koulutuksia sekä seuran oman sisäisen koulutuspolun. Valmentajat ovat oleellinen osa seurayhteisöä ja nauttivat siksi myös muista seuran eduista, kuten veloituksettomasta sisäänpääsystä liigajoukkueiden kotiotteluihin.

Etsimme henkilöitä, joilla on innostava ja lapsilähtöinen ote valmentamiseen sekä kyky organisoida tehokas ja kehittävä harjoitteluympäristö. Edellytämme myös halua ja kykyä sitoutua seuran valmennuslinjaan. Meille on tärkeää kuulla tavoitteistasi, joten kerro hakemuksessasi rohkeasti ajatuksistasi.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 4.7.2021. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.


Lisätietoja antavat

Kaupunginosat, 5v5
Marko Hirvonen
[email protected]
+358 40 510 5130

Kaupunginosat, 8v8
Emma Järvinen
[email protected]
+358 50 462 9184

Kaupunginosat, 11v11
Jukka Koivurinta
[email protected]
+358 50 381 2662

Akatemiajoukkueet
Hans Lahti
[email protected]
+358 40 501 9004