HJK Valmentaja-akatemian uusi kausi 15–25-vuotiaille

HJK Valmentaja-akatemia mahdollistaa 15–25-vuotiaille uran ensiaskeleet, olivatpa urahaaveet valmennuksen tai muun urheilutoiminnan parissa. Haku valmentaja-akatemian kaudelle 2023–2024 on käynnissä.

HJK Valmentaja-akatemia.  Photo: © Mira Lönnqvist

HJK:n Valmentaja-akatemian ytimenä toimii työssäoppimishenkinen jakso, jossa pääset toimimaan HJK:n kaupunginosajoukkueen apuvalmentajana kaupunginosavastaavan ohjauksessa. Näin jokainen akatemialainen pääsee kosketuksiin käytännön valmennustyön kanssa alusta saakka. Pääset kouluttautumaan jalkapallovalmennuksen maailmaan myös Palloliiton sekä Klubin omien teemakoulutusten kautta.

Valmentaja-akatemian kausi etenee junioreiden jalkapallokauden mukaisesti. Uuden Valmentaja-akatemian kauden ensimmäinen koulutus järjestetään lokakuun aikana ja valmennusjakso käynnistyy 1.11.2023. Valmentaja-akatemian kausi jatkuu lokakuun 2024 loppuun.

Valmentaja-akatemian kauden päättyessä omaat lasten kanssa työskentelyn ja HJK:n kaupunginosajoukkueiden nuorimpien ikäluokkien valmennuksen perusperiaatteet sekä hyvän pohjan liikunnan jatko-opiskeluun. Kauden päätyttyä motivoituneilla akatemialaisilla on myös mahdollisuus työllistyä seuraan esimerkiksi apuvalmentajiksi tai futiskouluohjaajiksi. Viimeisimmiltä valmentaja-akatemian kausilta yli puolet osallistujista on työllistyneet Klubiin ja heistä viisi on edennyt HJK:n kaupunginosavastaaviksi. Tiedossa on siis todellinen pikatie valmentajauralle!

Mikäli olet kiinnostunut kehittymään valmentajana, sinulla on kokemusta liikunnasta ja toimit mielelläsi lasten kanssa, haluamme kuulla sinusta! Toivomme, että olet valmis sitoutumaan Valmentaja-akatemiaan, sillä koulutukseen sisältyy joukkueharjoituksia vähintään kolme tuntia viikossa. Koulutus on osallistujille maksuton.

Hae mukaan alla olevan linkin kautta viimeistään 20.10.2023. Aloituspaikkoja on rajallisesti.

HJK Valmentaja-akatemiaan sisältyvät koulutukset

Futisvalmentajan startti
3–5 HJK:n teemakoulutusta
Apuvalmentajana toimiminen HJK:n kaupunginosajoukkueissa kaupunginosavastaavan koulutettavana, työssäoppimisen periaatteella