Ilmoittaudu kesän leireille ja futiskouluihin

HJK Helsinki leiripalvelut

JALKAPALLOLEIRIT

Tule mukaan futisleirille! HJK:n kokopäiväiset jalkapalloleirit on tarkoitettu 7–13-vuotiaille (2009–2014 syntyneet). Leirejä järjestetään Töölössä sekä Meilahdessa Lehtikuusentien kentällä. Leireille ovat tervetulleita kaikkien seurojen pelaajat.

Jalkapalloleirillä harjoitellaan kahdesti päivässä, aamulla sekä iltapäivällä. Harjoitusten välissä on jalkapalloteemaisia leikkejä ja pelejä ruokailuja unohtamatta. Päivä vietetään pääosin ulkona.

Lue lisää ja ilmoittaudu jalkapalloleirille

AAMUTREENIT

Aamuharjoitukset on suunnattu kaiken tasoisille 7–13-vuotiaille (2009–2014 syntyneille) pelaajille, seurataustasta riippumatta. Harjoituksissa muodostetaan pienoisryhmiä, joissa paneudutaan pelaajan yksilölliseen kehitykseen laukauksesta syöttämiseen sekä pelinlukutaidoista puolustamiseen. Aamuharjoituksista vastaavat HJK:n osaavat juniorivalmentajat.

Aamutreenejä järjestetään kesäkuussa arkisin ma-pe klo 8.30–11.00 Pajamäessä, Laajasalossa ja Malmilla.

Lue lisää ja ilmoittaudu aamutreeneihin

LIIKUNTALEIRIT

Kokopäiväleirit on tarkoitettu alakouluikäisille, 6–12-vuotiaille lapsille (2015-2010 syntyneet). Leireillä lapsella on tarjolla useita liikkumisen muotoja. Liikuntaleirien sisällössä korostetaan liikunnan monipuolisuutta pelaten ja leikkien. Ohjelmassa on erilaisia lajiaktiviteettejä, retkiä ja iloista ryhmätoimintaa.

Liikuntaleirejä järjestetään kesä-elokuussa Hermannissa, Meilahdessa, Maunulassa, Munkkivuoressa sekä Punavuoressa.

Lue lisää ja ilmoittaudu kesän liikuntaleireille

MAALIVAHTI- JA AKATEMIALEIRIT

HJK:n pelaajille järjestetään perinteisten leirien lisäksi omat maalivahti- ja akatemialeirit.

Kesäkuussa järjestettävät akatemialeirit on tarkoitettu HJK:n 8v8-akatemiajoukkueiden pelaajille. Leireillä pelaajat liikkuvat ja harjoittelevat omissa ryhmissään akatemiavalmentajien ja edistyneimpien taitokouluvalmentajien ohjauksessa pienryhmiin jaettuna.

HJK-maalivahtileirit järjestetään Töölössä 13.–16.6. ja 20.–23.6. Leirit ovat puolipäiväisiä klo 8.30–12, maanantaista torstaihin. Leirit on suunnattu 2009–2012 syntyneille juniorimaalivahdeille, jotka pelaavat HJK:n kaupunginosa-, haaste- ja akatemiajoukkueissa. Leirin sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat HJK:n ammattimaalivahtivalmentajat.

Leirit eivät ole osa joukkuetoimintaa ja osallistumista ei edellytetä pelaajilta. HJK:n pelaajat ovat saaneet sähköpostitse ilmoittautumisohjeet akatemia- ja maalivahtileireille. Mikäli et löydä sähköpostia tai haluat kysyä leireistä, ota yhteyttä: [email protected].

FUTISKOULUT JA FUTISKOULULEIRIT

Perheen pienimpien, 2016–2019 syntyneiden, futiskouluja järjestetään kesällä Arabianrannassa, Itä-Helsingissä, Kannelmäessä, Lauttasaaressa, Malmilla, Munkkiniemessä, Pajamäessä ja Töölössä. Töölössä ja Pajamäessä järjestetään myös useita koko viikon mittaisia futiskoululeirejä.

Ilmoittaudu kesän futiskouluihin
Ilmoittaudu futiskoululeirille

AIKUISTEN FUTISKOULU

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, kohottaa kuntoa tai päästä liikkumaan mahtavassa porukassa? HJK:n aikuisten futiskoulu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille miehille ja naisille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita!

Kesäkauden treenit järjestetään 3.5.2022–25.10.2022 (tauko heinäkuussa) Saharassa, Bolt Arenan yhteydessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu aikuisten futiskouluun