Kaija Teitto Klubin kuukauden vapaaehtoinen

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoisen. Syyskuun vapaaehtoinen palkitaan HJK:n kumppanin Scandicin lahjakortilla! 

Syyskuun vapaaehtoisena palkittava Kaija Teitto toimii HJK 06 Sinisen joukkueenjohtajana. Kaija on toiminut Klubin joukkueissa jo vuodesta 2014 lähtien, jolloin hänen poikansa aloitti harrastamisen Klubissa. Vuosien varrella joukkueenjohtajan tehtävien lisäksi tutuksi ovat tulleet niin huoltajan kuin varustevastaavankin askareet.  

– Parasta on ollut työskennellä nuorten parissa, nähdä joukkueen ja pelaajien kehittyvän sekä tehdä yhteistyötä valmentajien ja seuran kanssa. Seuran kanssa yhteistyö on sujunut todella mallikkaasti kaikkina näinä vuosina. Onkin ollut hienoa kuulua Klubiperheeseen, Teitto pohtii. 

Kaijan omistautuminen saa koko joukkueelta suurta kiitosta. Joukkuekaverit kuvaavat Kaijaa mm. näin: 

”Aamu, päivä tai yö, kellonajasta riippumatta Kaija on aina valmis tekemään kaikkensa joukkueen ja pelaajien eteen. Hän informoi, auttaa ja antaa oman panoksensa siihen, että joukkueella on todella hyvä olla.”  

HJK 06 Sinisen yhteinen taival päättyy pelaajien siirtyessä B-junioreihin. Ilmassa on ollut viimepäivät haikeutta, mutta matka jatkuu silti hymyssä suin. 

– Hyvillä mielin päästän pojat siirtymään B-junioreihin. Kiitokset kaikille joukkueemme vanhemmille, joiden kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä nämä vuodet. Olen myös saanut paljon uusia ystäviä vuosien varrella. Kiitos Klubi näistä vuosista, Kaija päättää. 

Kiitos Kaija arvokkaasta työstäsi Klubin eteen!  

Voit ehdottaa seuraavaa Klubin kuukauden vapaaehtoista tästä.