Kaupunginosat tutuksi: Kannelmäki

Klubin kotisivuilla ja somekanavissa tutustutaan vuoden aikana HJK:n yhdeksän kaupunginosan toimintaan pintaa syvemmin. Seuraavana vuorossa on Kannelmäki!

Kannelmäki - HJK Helsinki

Kannelmäen liikuntapuistossa käy melkoinen vilinä. Tekonurmi täyttyy nuorista klubilaisista, joita on Kannelmäen joukkueissa lähes 200. Tyhjää ei ole myöskään kentän reunalla tai viereisellä ulkoliikuntapaikalla, sillä Klubilla on alueella yli 400 jäsentä.

Sinivalkoinen polku alkaa Kannelmäessä jo 3-vuotiaana futiskoululla, josta tie jatkuu 5–6-vuotiaana joukkuetoimintaan. Kannelmäessä, eli tuttavallisemmin Kantsussa, on joukkueet 2015 syntyneistä 2009 syntyneisiin. Yli 12-vuotiaiden toimita jatkuu HJK West -joukkueissa, joilla on niin ikään harjoituksia Kannelmäessä.

Klubin kantsulaisten yhteishenki ei kuitenkaan katkea edes vuosien mittaan, HJK Kannelmäki Miehet on tästä elävä esimerkki. Nelosessa pelaava Kannelmäen -88 joukkue on HJK ry:n vanhin joukkue, joka on harjoitellut yhdessä jo 16 kautta.

Kannelmäessä valmentaa Klubin 20 motivoitunutta valmentajaa. Konkareiden lisäksi Kantsusta löytyy myös valmennuksen nousevia kykyjä, sillä mukana on säännöllisesti kaksi valmentaja-akatemilaista työssäoppimisen periaatteella.

Kannelmäen toiminnassa yhdistyvät pienen paikallisen seuran yhteisöllisyys ja näppäryys sekä suurseuran edut. Klubin Kannelmäen joukkueista onkin noussut suomalaisen jalkapallon tähtiä. Kannelmäessä uransa aloittaneista Klubin logoa kantavat edelleen rinnassaan mm. HJK Naisten puolustaja Nea Silvola ja HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

HJK:n Kannelmäen toimintaa seurataan koko viikon ajan Klubin somekanavissa. Ota siis haltuun HJK junioreiden kanavat InstagramissaFacebookissa ja Twitterissä.

Voit jakaa myös oman Kannelmäki-kuvasi Instagram Storyssä merkitsemällä mukaan @hjk_ry.

KANNELMÄEN AVOIMET ILMOITTAUTUMISET