Rekry: ohjaajia HJK:n futiskouluihin

Haluatko työskennellä koulun tai opintojen ohessa tai sopiiko liikunnallinen osa-aikatyö muutoin arkeesi? Tule mukaan HJK:n futiskouluohjaajien tiimiin!

Futiskoulu - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK:n futiskouluissa 3–5-vuotiaat pääsevät tutustumaan leikinomaisesti palloon ja lajiin temppuratojen sekä pelien ja leikkien avulla. Futiskouluja järjestetään syksyllä 2022 Arabianrannassa, Itä-Helsingissä, Jätkäsaaressa, Kalasatamassa, Kannelmäessä, Malmilla, Meilahdessa, Munkkivuoressa ja Ruoholahdessa. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Futiskouluohjaajien tiimissämme työskentelee useita ammattitaitoisia ohjaajia. Toiminnan kasvaessa täydennämme joukkoamme myös uudella osaamisella. Futiskouluohjaajiltamme edellytämme motivoitunutta asennetta, kykyä innostua sekä halua ja osaamista pienten lasten kanssa työskentelyyn. Aiempaa kokemusta tärkeämpää on oikea asenne, sillä koulutamme kaikki ohjaajamme tehtävään. Futiskouluohjaajaksi voidaan valita 15 vuotta täyttäneitä.

Futiskouluohjaajana ohjaat osana tiimiä futiskoulujen harjoituksia. Viikonloppuihin painottuvat ohjaukset kestävät kerrallaan 3–4 h. Työ alkaa lokakuun alussa futiskoulukauden käynnistyessä ja kestää vähintään toukokuuhun 2023. Ohjausta on mahdollista jatkaa myös kesäkaudelle 2023.

Hae mukaan jättämällä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 18.9.2022. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä, mutta voimme haastatella hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa:

Noora Mikola
Kaupunginosatoiminnan kehityspäällikkö
[email protected]