Viikonloppuna pelataan taas Winterliigaa

Tulevana viikonloppuna pelataan kolmas kierros HJK:n ja Käpylän Pallo ry:n järjestämää Winterliigaa.

Winterliiga - HJK Helsinki

Lokakuun lopussa käynnistynyt Winterliiga on alkanut vauhdikkaasti. Winterliigaan osallistuu jo ensimmäisenä poikkeusaikojen valottamana vuonna yli 300 joukkuetta ympäri Suomea. Pääkaupunkiseudun seurojen lisäksi edustettuina ovat Mikkeli, Jyväskylä, Lappeenranta, Turku, Lahti, Tampere, Salo ja Hämeenlinna.

HJK:n palvelupäällikkö Juuso Muurinen on erityisen tyytyväinen liigan tasoon niin otteluissa kuin olosuhteissakin jo ensimmäisenä toimintavuonna.

– Winterliigassa on mukana joukkueita 2014 syntyneistä alkaen, mikä tekee siitä ei vaan maantieteellisesti vaan myös ikäjakaumaltaan kattavan. Sään kylmetessä joukkueet ovat olleet kiitollisia myös tarjoamistamme olosuhteista. Kaikki ottelut pelataan lämmitetyillä kentillä ja kahdessa huippuluokan jalkapallohallissa, Muurinen kertaa.

Winterliigassa pelataan tulevana viikonloppuna jälleen kymmeniä otteluja. Järjestelyissä on alusta asti noudatettu tarkkoja ohjeistuksia, joilla pyritään takaamaan kaikille turvalliset tapahtumat. Halliotteluissa kenttien reunoilla ei nähdä kannustusjoukkoja tai joukkueiden kioskeja ja maskit ovat tiukasti kasvoilla. Poikkeusjärjestelyistä huolimatta liigassa vallitsee riemullinen tunnelma.

– Etenkin tällaisena vuonna on todella tärkeää luoda lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia. Varsinkin nuorimpien futareiden aito ilo maalin jälkeen tarttuu jokaiseen paikallaolijaan ja kantaa varmasti vielä kotiinkin, Muurinen hymyilee.

Kiitos pelaajat, perheet, valmentajat ja kaikki muut kanssamme Winterliigaa toteuttavat ymmärryksestänne poikkeusjärjestelyihin. Niiden avulla takaamme yhdessä lapsille turvallisen harrastamisen riemun. Winterliigan otteluita pelataan maaliskuulle saakka lähes joka viikonloppu epidemiatilanteen salliessa.

Lue lisää Winterliigasta