Ennakko: Atlantis FC vs HJK Klubi 04

Atlantis FC haastaa HJK Klubi 04:n Pukinmäessä perjantaina.

Kai Meriluoto - HJK Klubi 04. Photo: © Jussi Eskola
Kai Meriluoto

Viime perjantaina puhtaan 3-0 voiton GrIFK:sta ottanut HJK Klubi 04 kohtaa tulevana perjantaina 14. elokuuta vieraspelissä Atlantis FC:n. Pukinmäen urheilupuistossa pelattava kamppailu alkaa klo 19.00.

Atlantiksen peleistä ei ole toistaiseksi puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Yhteensä 38 maalia (20-18) 8 pelissä tarkoittaa 4,75 maalia/ottelu. Maaliero kertoo paljon. Perjantain joukkueiden edellinen kohtaaminen oli Atlantiksen trendin mukainen. HJK Klubi 04 nousi puolitoista kuukautta sitten pelatussa kamppailussa 1-3 tappioasemasta 4-3 voittoon. Kakkosen B-lohkon maalintekijäpörssiä 8 osumalla johtava Kai Meriluoto oli tuolloin Klubin avainpelaaja hattutempullaan.

Päävalmentaja Joonas Rantanen ei tuudittaudu edellisen keskinäisen kamppailun voittotunnelmiin.

– Atlantis tarjoaa meille kovan haasteen. Joukkueesta löytyy useampi hyvä pelaaja, varsinkin yläkerrassa on taitavia ja vahvoja 1v1-pelaajia. Joukkue on tehnyt maaleja yli kahden maalin keskiarvolla per ottelu. Kompakti ja järkevä puolustaminen on meille avainasemassa. Painimaan meidän ei kannata lähteä, vaan on oltava yhtenäisiä, ohjattava vastustaja oikeille alueille ja sen kautta saatava riistoja sekä katkoja. 

– Hyökätessä tarvitaan kontrollia ja kärsivällisyyttä, mutta palloa on toki pystyttävä liikuttamaan nopeasti. Meidän on hyödynnettävä ne hetket, kun saamme luotua epätasapainoa vastustajan muotoon. Luotamme siihen, että tässäkin pelissä luomme hyvät maalintekopaikat ja olemme vaarallisia, Rantanen päättää.