Ennakko: KuPS vs HJK

Toni Koskela KuPS-ottelusta: ”Kurinalaisuudesta ei saa tinkiä”

Daniel O’Shaughnessy

HJK ja KuPS lähtevät kauden toiseen liigapeliin vastakkaisista lähtökohdista. Klubilla on takanaan runsasmaalinen voitto Hongasta, KuPS:n kuparinen ja pistetili odottavat vielä puhkomistaan Interin pidettyä avausottelussa maalinsa puhtaana voittaen kuopiolaiset 1-0.

– Pääosin meillä on peli hyvässä kunnossa. Pystytään hyökkäämään monipuolisesti ja vaarallisesti erilaisin rytmein. Puolustamista meidän pitää parantaa, valmentaja Toni Koskela ynnäsi tilannetta KuPS-ottelun aattona.

– Viime viikolla annoimme hetkittäin liikaa helppoja etenemismahdollisuuksia vastustajalle. Meidän pitää olla tiiviimpiä läpi 90 minuuttia riippumatta millä korkeudella puolustamme. Siitä kurinalaisuudesta emme saa tinkiä, on pelin kuva mikä tahansa.

Koskelan mukaan kulunut viikko on mennyt suunnitelmien mukaisesti. Myös rosterin laajuuteen on saatu lisää leveyttä.

– Viimeisiä hetkiä ennen otteluruuhkia, kun pystytty vielä menemään vähän reippaammin treeneissä. Valtteri Moren, Luis Murillo ja Anthony Olusanya ovat palanneet treenivahvuuteen, ja Markus Halsti seuraa pari päivää perässä.

17-vuotias Casper Terho viimeisteli Honkaa vastaan ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa ja ottelun jälkeen Koskela virallisti nuorukaisen paikan edustusjoukkueen pelaajaringissä.

Showtime sunnuntaina kello 18.30. Katso suora lähetys ottelusta Ruudusta »