Ennakko: Lahti vs HJK

Klubi lähtee otteluun omilla vahvuuksillaan hakemaan hyvää vierastulosta.

FC Lahti vs HJK
Ke 1.7.2020 18:30

Lahden Stadion

HJK sai cup-vieraskiertueensa valmiiksi ja odottaa syksyllä pelattavaa finaalia. Välierä Hakaa vastaan viime lauantaina pelattiin erittäin kuumissa ja raskaissa olosuhteissa.

– Tulikuuma tekonurmi hiersi jalkapohjat nopeasti rikki, joten palautumiseen on kiinnitetty enemmän huomiota kuin mihinkään muuhun, kertoo HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

Lahti-ottelusta on odotettavissa erittäin mielenkiintoinen.

– Lahti on todella aggressiivinen joukkue, puolustaa tosi monella pelaajalla ja aika paljon eteenpäin, joka tekee sen että siellä on aika paljon tilanteen vaihtoja, pallo elää aika paljon, ja tekee tietysti myös sen, että linjojen takana on jonkin verran isompia tiloja kuin jotain muita vastustajia vastaan, analysoi Koskela.

– Lahti on myös suhteellisen miesorientoitunut joukkue pelaamaan varsinkin keskisektorilla ja on sitä kautta erilainen vastustaja, mitä ollaan tässä kohdattu alkuvuoden aikana. Siihen päälle kolme oikein hyvää hyökkäyspään pelaajaa, sillä tavalla mielenkiintoinen vastustaja huomenna vastassa.

– Tämä ei muuta meidän perussapluunaa, samoin ajatuksin ja samoilla vahvuuksillamme meidän pitää lähestyä tätäkin ottelua ja lähteä hakemaan hyvää vierastulosta, päättää Koskela.

HJK:n kokoonpano säilyy suhteellisen ennallaan. Nikolai Alho palaa vahvuuteen. Bubacar Djaló ja Eetu Vertainen ovat täydessä harjoitusvahvuudessa, josta tietysti on vielä matkaa pelikuntoon. Matti Peltolalla on pientä vaivaa ja tämän päivän jälkeen selviää, puhutaanko päivistä vai viikoista.

Lue lisää: Klubin katse kohti Lahtea »

Pelaajat otteluun

Henri Toivomäki
Daniel O’Shaughnessy
Ivan Ostojić
Riku Riski
Lucas Lingman
Roope Riski
Jakob Tånnander
Luis Murillo
Miro Tenho
Kalle Katz
Nikolai Alho
Tim Väyrynen
Santeri Väänänen
Ferhan Hasani
David Browne
Antonio Reguero
Rasmus Schüller
Joonas Vahtera
Atom Tanaka