FC Honka vastassa torstain ottelussa

Liigacup jatkuu torstaina paikalliskamppailulla, kun HJK ja FC Honka iskevät yhteen Talin hallissa kello 17.00 alkaen. Klubi pelaa Liigacupin B-lohkossa, jota Honka johtaa pisteen erolla HJK:hon. Piste torstain ottelusta varmistaisi HJK:n jatkopaikan, voitolla Klubi nappaisi lohkovoiton ja pääsisi pelaamaan ensimmäisen jatkopelinsä kotikentällä. Vaikka edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta on vain kaksi viikkoa, paljon on ehtinyt tapahtua välissä. Espoolaiset vaihtoivat päävalmentajaa ja torstain peli onkin entisen HJK-kärki Shefki Kuqin ensimmäinen Hongan keulassa. Klubille ottelu on tervetullut paluu kotimaan kentille.

– Hyvillä mielin mennään otteluun, on mukavaa päästä taas pelaamaan Liigacupia. Flora-pelissä meiltä puuttui aika monta pelaajaa, nyt saamme aika monta heistä takaisin ja pääsemme peliin kokonaisemmalla ryhmällä. Honka-pelit ovat aina hyviä testejä ja nyt heillä on varmasti vielä lisälatausta. Tiukka peli tulee, pohti päävalmentaja Sixten Boström.

Tasaisia ovat HJK:n ja Hongan kohtaamiset olleet muutenkin. Tasaisia ovat HJK:n ja Hongan kohtaamiset olleet muutenkin. Viimeksi pisteet tasattiin kovan taistelun jälkeen 1-1 -tuloksella. Liigacupissa joukkueet ovat kohdanneet yhteensä 11 kertaa. Molemmat ovat kirjanneet tililleen otteluista kolme voittoa, tasatulokseen on päädytty viidesti. Torstain pelissä ei vielä kysymys ole kuitenkaan pelkästä tuloksesta.

– Haluan nähdä taas edistystä ja kehitystä meidän pelissämme. Edellisessä ottelussa keskityimme puolustuspeliin ja samoja asioita olemme käyneet edelleen läpi, mutta tällä viikolla olemme työstäneet myös hyökkäyspään kuvioita, totesi Boström.

Klubi saa täydennystä kokoonpanoonsa, kun viime viikon Flora-pelistä pois jääneet Nikolai Alho, Robin Lod, Rasmus Schüller ja Demba Savage palaavat miehitykseen. Alkuviikosta testissä ollut venäläismaalivahti Artur Nigmatullin ei jatka joukkueen mukana eikä pelaa torstain ottelussa. Myöskään aiemmin testissä olleiden Paolo Tornaghin ja Christian Tveitin kanssa HJK ei käy neuvotteluja. Joukkueen kanssa tällä hetkellä harjoitteleva 18-vuotias jamaikalainen Cardel Benbow on joukkueen käytettävissä torstain pelissä.

HJK – FC Honka torstaina 20.02. kello 17.00 alkaen Talin hallissa. Liput otteluun myydään torstaina portilla, maksu käteisellä. Sisäänpääsy maksaa kauden 2014 kausikorttilaisille 5 euroa, muille aikuisille 10 euroa ja lapsille, opiskelijoille ja eläkeläisille 5 euroa. Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, joten katsojia suositellaan saapumaan paikalle ajoissa. Jos et ehdi torstain paikalliskamppailuun Taliin, HJK TV lähettää suoran lähetyksen ottelusta viiden euron hintaan: hjk.fi/hjktv_live.