Fowler nautti unelmavedostaan ja joukkuehengestä

HJK sai avausotteluunsa ja tulevaan kauteensa unelmastartin iskemällä kolme maalia kolmesta ensimmäisestä maalipaikastaan. HJK:n ensimmäisen iskenyt Cheyne Fowler myönsi alun olleen paras mahdollinen.
– Saimme unelma-alun ottelulle ja kaudelle. Joukkueessa oli viimeisten liigacup-otteluiden jälkeen erittäin pettynyt tunnelma, mutta kohden avausottelua saimme rakennettua taistelufiiliksen ja tänään se palkittiin, Fowler sanoo.
HJK:n pelissä monet asiat osuivat perjantain avausottelussa nappiin. Latautuminen, valmistautuminen, ottelun ensimmäiset minuutit ja hankitun johdon pitäminen varmoin ottein.
Erityisesti Cheyne Fowlerin unelmalaukaus vapautti HJK:n pelin.
– Siinä tilanteessa askeleet, intuitio ja pallon liikerata yhdistyivät. Olin keskityspallon jälkeen taustalla laukaisupaikalla ja ajattelin, että tästä on hyvä pamauttaa. Pallo tuli ja ammuin; se tuntui hyvin yksinkertaiselta.
Fowlerin mielestä vahvan alun jälkeen lähes yhtä tärkeä onnistuminen oli joukkueen yhteispelin ja asenteen säilyttäminen läpi ottelun.
– Otimme nopean johtoaseman fiksusti ja rauhallisesti. Tiesimme, että olimme onnistuneet alussa, mutta myös sen, että peli ei ole vielä ohi. KuPS on aina kotonaan ollut arvaamaton. Pidimme joukkueen kasassa ja säilytimme huolellisen asenteen puolustuksessa ja keskikentällä, eikä KuPS saanut tilaisuutta tulla takaisin peliin mukaan, Cheyne pohtii.
– Avausvoitto maistuu nyt erittäin hyvältä parin väsyneemmän ottelun jälkeen.