HJK.fi-sivustoa seurataan ympäri maailmaa

HJK:n nettisivuston kävijämäärät rajussa kasvussa.

HJK.fi-sivusto

HJK uudisti verkkosivunsa viime vuonna. Uudistetulla sivustolla on mukana sekä miesten että naisten edustusjoukkueet ja miesten reservijoukkue HJK Klubi 04. 1.4.2019 käyttöön otettu Generon toteuttama kokonaisuus on lisännyt sivuston kävijämääriä huomattavasti.

Yksilöityjä kävijöitä (selaimia) tämän vuoden helmikuun alkuun mennessä on  ollut 283 782, jossa kasvua edelliseen 12 kuukauden vertailujaksoon on +39,3 %. Sivulatauksia on ollut 1 507 972, kasvua +45 %. Sivustolla vietetty keskimääräinen aika on 1:31 minuuttia.

Kävijöitä sivustolla on lähes kaikista maailman maista. Suomen jälkeen eniten käyntejä tulee Yhdysvalloista ja Saksasta. Vain Pohjois-Koreasta, Mauritaniasta, Tadžikistanista ja Päiväntasaajan Guineasta sekä Tanskaan kuuluvasta Grönlannista ei ole rekisteröitynyt sivulatauksia. 

Naiskävijöiden määrä sivustolla on kääntynyt kasvuun. Vaikka edelleenkin kävijöistä 70 % on miehiä, on naisten osuus noussut 28 %:sta 30 %:iin.

HJK:n matseihin ennakkoon myydyistä lipuista jo yli 40 % ostettiin HJK.fi-sivustolle integroidun Tiketin lippukaupan kautta. Sivuston lippukaupassa vierailtiin yli 140 000 kertaa.