HJK ja HIFK vastaavat omista fanikatsomoistaan Stadin derbyissä

HJK ja HIFK ovat yhdessä sopineet, että molemmat seurat vastaavat oman fanikatsomonsa lipunmyynnistä ensimmäisessä toisen seuran järjestämässä Stadin derbyssä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 23.4 pelattavassa HIFK-HJK -ottelussa HJK vastaa omasta fanikatsomostaan. Vastaavasti HIFK vastaa omasta fanikatsomostaan 6.7. pelattavassa HJK-HIFK -ottelussa.

– Kiinnostus pelin ympärillä on jo nyt suuri. Kaikki vaikuttaa siltä, että saamme hienot tapahtumat ja kotimaassa poikkeuksellisen derby-tunnelman peleihin. Vaikka kentällä kilpailemmekin, niin haluamme luoda yhteistyössä mahdollisimman onnistuneen tapahtuman kaikille osapuolille. Molemmille seuroille on myös tärkeää, että fanit kokevat maksavansa omalle seuralleen, HIFK:n puheenjohtaja René Österman ja HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertovat.

Omista fanikatsomoistaan vastaava vierasjoukkue saa luonnollisesti myös taloudelliset tuotot otteluista. Lipunmyynti ensimmäiseen 23.4 pelattavaan paikallisotteluun käynnistyy keskiviikkona 1.4.