HJK ja Stadium jatkavat yhteistyötä

Yhteistyön myötä kaikkien HJK:n juniorijoukkueiden varustehankinnat keskitetään myös jatkossa Stadiumille, mikä luo seuran toiminnalle yhtenäisen ulkoasun sekä kotimaisilla että kansainvälisillä kentillä.

– Olemme ylpeitä, että saamme jatkaa vahvaa, molemminpuoliseen luottamukseen perustuvaa yhteistyötä yhdessä HJK:n kanssa. Haluamme osaltamme tuoda oman ammattiosaamisemme HJK:n kaltaiseen menestyneeseen ja kasvavaan seuraan, ja etenkin palvelun näemme keskeisenä asiana. Yhtenäisen ilmeen luominen on seuraidentiteetin kannalta tärkeää, ja monivuotisen sopimuksen myötä voimme jatkaa sen kehittämistä yhdessä HJK:n kanssa. Olemme myös varmoja, että laaja myymäläverkostomme pystyy tarjoamaan jokaiselle HJK:n jäsenelle hyvät lähtökohdat aktiiviseen elämään, Stadium Oy:n maajohtaja Jaakko Soini iloitsee.

HJK Juniorit ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen on myös tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen.

– Yhtenäisyyden kannalta on hienoa, että koko seuralla on sama varusteiden toimittaja. Tämä tulee varmasti näkymään paitsi kentillä myös katukuvassa. Sopimuksen monivuotisuus puolestaan luo hyvät puitteet yhteistyön kehittämiselle pitkällä aikajänteellä, Muurinen sanoo.