HJK jatkoi treenikentällä sunnuntaina

– Jätkistä kyllä huomasi, että kolhut oli saatu hoidettua ja jalat liikkuivat hyvin treeneissä, Muurinen mietti.
HJK piti pitkästä aikaa lyhyen kolmipäiväisen vapaan. Monelle vapaapäiviä ei kuitenkaan tullut, sillä HJK:sta eri maajoukkuetehtävissä oli peräti kahdeksan pelimiestä. Sadik, Sorsa ja Ring Suomen A-maajoukkueen ja Sumusalo, Pukki, Sahlgren ja Moren U21-maajoukkueen mukana. Dawda Bah puolestaan lähti Gambian maajoukkueen mukaan kohtaamaan Gabonin maajoukkueen.
– Noin monen pelaajan maajoukkuekutsu tuo tietysti omat hankaluutensa kotimaan joukkuetreeneihin. Mutta toisaalta tarkoituksenamme onkin pitää pelivirettä yllä treeneissä ja katsoa taktisia kuvioita tarkemmin Honka-ottelua varten kun maajoukkuemiehet ovat jälleen mukana, Muurinen sanoo.
HJK jatkaa harjoitteluaan heti maanantaina ja ottaa suunnaksi jo tärkeän pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun FC Honkaa vastaan, joka pelataan torstaina 9.6. klo 18.30 Tapiolan urheilupuistossa.
– Honka-ottelut ovat aina yksiä merkittävimpiä otteluita kaudella. Me olemme kolmantena ja Honka viidentenä sarjassa. Joukkueitamme erottaa neljä sarjapistettä taulukossa, ja siihen väliin mahtuu vielä TPS, joten näissä otteluissa on paljon panosta. Sekä me että Honka haluamme luonnollisesti tähdätä piikkipaikalle.