HJK juhli sunnuntaina Tavastialla

Lisää kuvia juhlista alempana. 
HJK kokosi kaikki klubilaiset saman katon alle juhlimaan seuran tämän kauden huikeaa menestystä. Tapahtuma alkoi kello kahden aikaan iltapäivällä Riku Riihilahden johdolla. Mukana menossa oli aina junioreista edustusjoukkueen kautta kannattajiin ja taustavaikuttajiin.  Juhlissa olivat mukana myös Samsung School of Rock-kilpailun parhaat bändit, jotka vastasivat päivän live-musiikista.
Iltapäivä alkoi tyttöbändi Obscurityn soitolla, jonka jälkeen HJK:n A- ja B-juniorit kutsuttiin lavalle. Lavalla kuultiin muun muuassa joukkueiden kapteenien Jesse Ahosen ja Robin Lodin mietteitä omista joukkueistaan ja menestyksestä niiden taustalla.
– Ei tässä vielä kiirehditä liigajoukkueeseen, vaan ensin tavoitteena on päästä pelaamaan Klubi-04:ssa ja sitä kautta sitten vakuuttaa liigavalmentajat osaamisesta, pohtii A-junnujen kapteeni Jesse Ahonen.
Nuorten Suomen mestarien jälkeen lavalla nousi Tragic Guns, joka esitti Klubi-perheelle rockia vahvassa glam-hengessä.
Vielä ennen miesten ja naisten edustusjoukkueita lavalla nähtiin pikaisesti seuran omistaja Olli-Pekka Lyytikäinen, joka vaikutti erittäin tyytyväiseltä kauteen.
– Urheilullisesti on vaikea kuvitella parempaa vuotta. Miesten edustusjoukkue uusi mestaruuden, A- ja B-juniorit voittivat SM-sarjat, sekä naisten joukkue voitti Suomen Cupin. Seurassa on todella hieno yhteishenki tällä hetkellä.
Naisten joukkue jäi tällä kaudella kirvelevästi toiseksi sarjassaan, mutta Suomen Cupista lohkesi pokaali. Annika Kukkonen muistutti siitä, ettei joukkue hävinnyt kertaakaan viime kaudella ja kiitteli myös joukkueen hyvää yhteishenkeä.
Sitten oli miesten vuoro astua lauteille. Seremoniamestarina toiminut Riku Riihilahti otti ensimmäisenä pihteihinsä Ville Wallénin.
– Tämä mestaruus vaati todella kovan työmäärän. Helpolla menestystä ei missään nimessä saavuteta, mutta saimme siitä parhaan mahdollisen palkinnon, Wallu sanoi.
– Kiitoksia kaikille meidän junioripelaajille, että valitsitte HJK:n. Tsemppiä harjoituksiin ja matseihin.
Myös juniorinäkökulmasta erittäin inspiroivan urakehityksen läpikäynyt Aki Riihilahti liittyi kuoroon. Aki aloitti jalkapalloilun 6-vuotiaana HJK-Kannelmäen junioreissa.
– Näitä tapahtumia on todella tärkeää järjestää, mieluiten mahdollisimman usein. Tästähän HJK:ssa on kyse. Me olemme iso perhe, johon kuuluu kaikenikäisiä ihmisiä. Muistakaa nuoret nauttia pelaamisesta, koska se on kaiken edellytys.
Ägä lähetti terveisiä klubijunnuille, että edustusjoukkueen kundeja nähdessään kaikki ovat tervetulleita juttelemaan, ja vaikka pallottelemaan heidän kanssaan.
Samsung School of Rockin voittaja Late Five oli iltapäivän viimeinen esiintyjä, mutta ennen sitä nähtiin Johannes Westön yllätysesiintyminen. JW esitti neljä biisiä soittaen akustista kitaraa ja laulaen. Tavastian yleisö JW laulatti kahdella cover-kappaleella ja yhdellä omalla. Johanneksen hieno esitys tuntui tehneen vaikutuksen kaikkiin.

Katso video: HJK TV!