Ruotsalaisvieraita Boltilla sunnuntaina – HJK Klubi 04 vs AIK U19 kello 12.30, vapaa pääsy

Sunnuntaina Bolt Arenalla pelataan vauhdikas kansainvälinen ottelu, kun miesten HJK Klubi 04 isännöi AIK:n junioriosastoa kello 12.30. Otteluun on vapaa pääsy.

Michael Boamah - HJK Klubi 04. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK Klubi 04 vs AIK U19
Su 12.2.2023 12:30
Harjoitusottelu – Bolt Arena

HJK Klubi 04:n valmistautuminen Kakkosen kauteen jatkuu sunnuntaina, kun tukholmalaisen AIK:n alle 19-vuotiaiden joukkue saapuu Boltille vieraaksi.

Ottelu käynnistyy kello 12.30. Matsiin on vapaa pääsy, mutta ilmaislippu tulee lunastaa tästä linkistä (hjk.lippu.fi). HJK:n toimiston aula on auki ottelun ajan ja auttaa lipun lunastamisessa tarpeen tullen.

Ottelussa on käytössä vain pääkatsomon alaosa. Kulku katsomoon tapahtuu Urheilukadulta Bolt Arenan keskikohdalta, Arenan pääovista. Ovet avataan klo 11.30. Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia, joten paikan voi valita vapaasti. Ravintola ei ole tässä ottelussa avoinna.

HJK-juniorit pääsevät sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. MyClub-sovelluksella tulevien ei tarvitse lunastaa lippua erikseen.

Lisäksi ottelu striimataan HJK TV:ssä. Striimin hinta on 5 euroa.

HJK Klubi 04:n päävalmentaja Miika Nuutinen odottaa innolla kohtaamista.

– Näemme, kun he pelaavat Honka Akatemiaa vastaan lauantaina. Tietenkin odotetaan kovaa testiä meille, kun saadaan harvinainen tasonmittaus länsinaapurin suurseuran vastaavaa ikäluokkaa vastaan.

– Ollaan onnekkaita, että päästään pelaamaan ja harjoittelemaan Boltin hyvissä olosuhteissa tähän aikaan vuodesta. Toivottavasti saadaan mahdollisimman monta silmäparia paikalle ottelutapahtumaan ja siitä extralatausta myös itse peliin, Nuutinen kommentoi.

Tule katsastamaan tulevaisuuden tähtipelaajia Boltille tai nauti matsista HJK TV:n tuottaman striimin parissa.