HJK Klubi 04 jäi tasapeliin Espoossa

HJK Klubi 04 ja Espoon Palloseura jakoivat lauantaina pisteet Espoonlahden tekonurmella pelatussa Kakkosen B-lohkon ottelussa maalein 1–1 (0–1). Klubin ainokaisesta vastasi Anton Aaltonen.

Aaro Toivonen on ollut yksi HJK Klubi 04:n kauden avainpelaajista.

EPS vs HJK Klubi 04 1–1

Nollanelosen haastava jakso sai jatkoa, kun EPS pakotti sinivalkoiset tasapeliin. Erinomaisesti kauden aloittaneen Klubin kurssi kääntyi tuloksellisesti laskuun kesäkuun jälkeen: Nollanelonen on voittanut heinä-syyskuun aikana pelatuista 11 ottelusta ainoastaan kaksi.

Yksi piste ei luonnollisesti tyydytä klubilaisia tiukassa kamppailussa Kakkosen B-lohkon loppusarjapaikasta. Kun runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta, nollanelonen on neljä pistettä jäljessä neljännellä eli viimeisellä jatkosarjaan oikeuttavalla sijalla olevaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa.

Klubi oli voittanut kauden aiemman keskinäisen ottelun Bolt Arenalla maalein 2–0, mutta tällä kertaa putoajan paikalle valahtanut EPS onnistui pitämään yhden pisteen Espoossa. Nollanelonen siirtyi johtoon keltaisten korttien värittämän avausjakson loppuhetkillä, kun Anton Aaltonen painoi pallon pussiin. Maali oli keskikenttäpelaajalle jo kauden seitsemäs, millä irtoaa sisäisen maalipörssin jaettu kärkipaikka yhdessä brassihyökkääjä Erikson Carlosin kanssa.

Klubin johto ei kuitenkaan pitänyt loppuun saakka, vaan kotijoukkue tasoitti ottelun 74. minuutilla, kun EPS-hyökkääjä Valter Salavuo niittasi niin ikään kauden seitsemännen osumansa. Viimeisen vartin aikana molemmilla joukkueilla oli paikkoja voittomaaliin, mutta lisämaaleja ei kuitenkaan enää nähty.

Päävalmentaja Miika Nuutinen ei ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Joukkueemme peli-ilme ei ollut haluamamme kaltainen. Pelaamisemme jäi kaikilla osa-alueilla vajaaksi. Vaikka johtomaalimme oli tavallaan ansaittu, meillä kesti liian kauan saada oma pelimme kulkemaan. Aloitimme toisen jakson ihan tyydyttävästi ja olimme lähempänä toista maalia kuin kotijoukkue tasoittavaa osumaa. EPS tasoitti kamppailun vastaiskun seurauksena. Sen jälkeen peli oli aikamoista ”avoimien ovien päivää”, jossa molemmilla joukkueilla oli omat mahdollisuutensa.

– Seuraava peli tulee jo keskiviikkona. MuSaa vastaan tavoitteena on huomattavasti raikkaampi esitys kuin Espoossa.

EPS vs HJK Klubi 04 1–1 (0–1)
43´ 0–1 Anton Aaltonen
74´ 1–1 Valter Salavuo

HJK Klubi 04:n kokoonpano: Halil Bagci – Miska Ylitolva, Oliver Pettersson, Gentrit Kovaqi, Viggo Blummé – Niilo Kujasalo, Altti Hellemaa (87′ Liam Möller), Anton Aaltonen (69′ Aaro Toivonen) – Erikson Carlos, Ville Vuorinen (69′ Ricardo Cardoso), Jasper Jalonen (28′ Kaius Hardén)

HJK Klubi 04:n seuraava ottelu on Bolt Arenalla keskiviikkona 14. syyskuuta klo 19.00 porilaista Musan Salamaa vastaan.