HJK Klubi 04 kohtaa JäPSin

HJK Klubi 04:n kevään harjoituspelit jatkuvat. Ykkösen kauteen valmistautuva joukkue pelaa vaihteeksi kotikentällään, kun se kohtaa keskiviikkona Bolt Arenalla 24.3. klo 15:00 Järvenpään Palloseuran.

HJK Klubi 04

JäPS pelasi viime kaudella Kakkosen A-lohkossa, jossa joukkue sijoittui 17 ottelun koronakaudella neljänneksi 29 pisteellä. Myös tulevalla kaudella järvenpääläiset pelaavat A-lohkossa, jossa helsinkiläisistä joukkueista pelaavat myös KäPa, Atlantis FC ja FC Kiffen 08. 

JäPS voitti Kakkosen Suomen Cupissa neljännesvälierässä FC Espoon 5–1. Puolivälierässä PEPO oli parempi maalein 1–0 jatkoajalle menneessä ottelussa. Viimeisissä harjoituksissa järvenpääläiset ovat pelanneet espoolaisia Kakkosen joukkueita vastaan; 0–0-pistejako Espoon Palloseuraa vastaan ja 3–2-voitto FC Honka Akatemiasta.

HJK Klubi 04:n vastuuvalmentaja Mika Väyrynen arvioi ottelun merkitystä.

– Todella tärkeä peli kehittää pelaamisessamme niitä asioista, joissa meillä on ollut ongelmia. Samalla erittäin hyvä tilaisuus saada minuutteja niille pelaajille, jotka ovat palanneet sairastuvalta ja ovat pelanneet edellisissä peleissä vähemmän. Meillä on yksi selkeä tavoite peliin: voittaa jalkapallo-ottelu.

Koronarajoitusten vuoksi ottelu pelataan ilman yleisöä. Peliä voi kuitenkin seurata suorana HJK TV Livestä tästä.