Timi Pettersson HJK Klubi 04:n suorituskykyvalmentajaksi

JJK:n kasvatti täydentää 04:n taustatiimin – Kakkosen kotiavaus viiden viikon kuluttua 24.4.

HJK Klubi 04:n taustatiimi on vahvistunut suorituskykyvalmentajalla, kun JJK:ssa jalkapallo-oppinsa saanut ja sen jälkeen Örebrossa opiskellut ja pelannut Timi Pettersson on liittynyt 04:n vahvuuteen. 

– Pelasin JJK:ssa kaikki ikäluokat läpi A-junioreihin asti, ja omien kokemusten ja loukkaantumisten myötä kiinnostus tähän alaan heräsi. Olin jo JJK:ssa mukana valmennuksessa ja fyysisessä valmennuksessa, ja halusin edetä urallani kehittämällä huipputason jalkapalloilijoita suorituskykyvalmentajana.

– Kolmisen vuotta sitten muutin Ruotsiin opiskelemaan Sports science -kandidaatintutkintoa tarkoituksenani erikoistua suorituskykyvalmentajan ja fyysisen valmentajan työhön. Viime syksynä työskentelin Suomen U19-maajoukkueen sekä KäPan B-junnujen kanssa ja Urheassa myös muiden urheilijoiden kanssa. Nyt sitten olen täällä, Pettersson hymyilee. 

HJK Klubi 04 lähtee hakemaan nousua Kakkosesta Ykköseen tutulla kaavalla: Pelaajisto on täynnä nuoria lahjakkuuksia. Päävalmentajana jatkaa Miika Nuutinen, tukenaan edelleen Henri Jussila ja Aleksi Lalli. Marko Frantsi vastaa maalivahtivalmennuksesta, huoltaja-joukkueenjohtaja Petteri Jutila on saanut avukseen Raine Kuusiston

– Meillä on tosi loistava taustahenkilöstö. Jokainen pystyy antamaan panoksensa laadukkaaseen ja ammattimaiseen arkeen, ja myös olosuhteet ovat täällä erinomaisella tasolla. Minusta meillä on sellainen nippu kasassa, pelaajat tietysti mukaan lukien, että pystymme tekemään hyvää tulosta, toteaa tiimiin helmikuussa liittynyt Pettersson.  

HJK Klubi 04:n Kakkosen kausi starttaa maanantaina 24.4. Bolt Arenalla FC Futuraa vastaan klo 18.30.