HJK Klubi 04:n pelaaja karanteeniin

HJK:n reservijoukkueen pelaajan testitulos oli positiivinen. Terveysviranomaiset ovat selvittäneet mahdolliset altistumiset. HJK Klubi 04 vs P-Iirot pelataan suunnitellusti.

Klubi. Photo: © Jussi Eskola

HJK Klubi 04:n pelaajan eilen otetun koronavirustestin tulos on osoittautunut positiiviseksi. Pelaaja voi hyvin, ja tartuntatautilääkäri on asettanut hänet karanteeniin.

Terveysviranomaiset ovat selvittäneet pelaajan lähipiirin ja mahdolliset altistumiset. Seurayhteisössä noudatettujen ennakoivien erityisjärjestelyjen ansiosta mahdolliset altistumiset on saatu rajattua minimiin, joten vain yksi toinen reservijoukkueen pelaaja jää vapaaehtoiseen karanteeniin.

HJK on ollut yhteydessä Palloliittoon, ja tälle päivälle merkitty Kakkosen ottelu HJK Klubi 04 vs P‑Iirot pelataan Palloliiton päätöksellä suunnitellusti Bolt Arenalla kello 16:00. P‑Iirojen joukkue on myös tietoinen tilanteesta.

HJK:n toiminnassa joukkueet toimivat erillään, ja kontakti joukkueiden välillä on minimoitu. Ne reservijoukkueen pelaajat, jotka ovat liigajoukkueen harjoitteluringissä mukana, jäävät pois reservijoukkueen toiminnasta. Vastaavasti reservijoukkueen päävalmentaja Joonas Rantanen jää pois liigajoukkueen toiminnasta.