HJK kovaan paikkaan Anjalankoskelle

Maanantain ottelussa HJK matkustaa vieraisiin kohtaamaan kovassa kunnossa olevan MYPA:n. Sarjassa viidentenä vaaniva MYPA piti perjantaina sarjakärki Interin nollilla ja taisteli ottelusta tasapelin. HJK:ta he ovat neljä pistettä jäljessä.

HJK jäi nihkeän esityksen jälkeen 0-0 -tasapeliin FF Jaron kanssa, mutta ei kuitenkaan joutunut antamaan Interille lisäetumatkaa kärjessä. Tilanne kuitenkin tiivistyy entisestään, sillä Inter kohtaa tänään paikalliskamppailussa sarjassa kolmantena olevan TPS:n.

Maanantai on siis kahden kärkikamppailun ilta.

  • Erittäin mielenkiintoinen kierros tiedossa. Voitolla jokainen joukkue parantelee asemiaan kärkikamppailussa, miettii HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen.

Perjantainen ottelu Jaroa vastaan ei ollut pelillisesti parasta Klubia, mutta asenteellisesti päävalmentaja luottaa joukkueeseensa.

  • Meillä on ollut hyvä tunnelma koko ajan päällä, joten kyse ei ole mistään asenneviasta. Haluamme taistella mestaruudesta viimeiseen saakka. Pelin on kuitenkin parannuttava.

HJK joutuu pelaamaan loppukauden ilman toppari Mathias Lindströmiä, jonka tähystysoperaatiosta paljastui 3-4 kuukautta toipumista vaativa vamma. Rasmus Schüller oli Jaro-ottelusta sivussa puujalan takia.

MYPA:n tilanne on hyvä. Joukkue on kuntopuntarin kärkipäässä ja se on hävinnyt viimeksi heinäkuun lopulla. Se on onnistunut napsimaan pisteitä lähes kaikilta sen edellä olevilta joukkueilta.

  • MYPA on erittäin hyvässä vauhdissa tällä hetkellä. Meidän pitää pystyä hyvään suoritukseen, jos haluamme Saviniemestä ottaa pisteitä, Muurinen sanoo.

MYPA-HJK

Ma 17.9. klo 18.30

Saviniemi