HJK Leiriloki: Maanantai

Marbella 5.3.
Eilen palauttava aamuharjoitus ja iltapäivä vapaa. Tarkoituksena että pää ja jalat harjoittelukunnossa vielä leirin viimeisenäkin päivänä.
PS. Peltsin bingo jatkuu jo toista päivää… Whatsappissa?!?

Valmennus

 

Marbella 4.3.
Pelattiin peli, hävittiin. Ottaa päähän, ei näitä saisi häivitä. Matsi nyt kuitenkin analysoitu, paljon hyvää oppia ja tietoa. Moni asia toimi niin kuin pitikin. Tästä jatketaan kohti Honka-matsia ja voittoa.
PS. Miten lausutaan João?

Valmennus

 

Marbella 3.3.2018
Tänään aamutreenit Marbella Football Centerin loistokuntoisella nurmella. Käytimme paljon aikaa hyökkäyspään kuvioiden hiomiseen. Ilo nähdä hienoja ja tarkkoja viimeistelyjä ja loistavia pelastuksia maalivahdeilta.
Iltapäivällä palaveri. Valmistauduimme huomiseen matsiin. Erikoistilanteet käytiin tarkasti läpi.
PS. Kuka jätti hanskat kentälle?

Valmennus

 

Marbella 2.3.2018
Pahus, kova sade jatkuu. Fitness coachit veti hyvän aamujumpan hotellin tiloissa. Iltapäivällä päästiin harjoittelemaan upouudelle nurmelle Football Centerin läheisyydessä. Kova tempoinen treeni, hyvin meni!
PS. Julius ja Otto, merkataan nimet muistiin…

Valmennus

 

Marbella 1.3.2018
Vettä sataa kaatamalla. Aamutreeni vaihdettiin voimaharjoitteluksi Football Centerillä. Iltapäivällä normitreenit kentällä.
Seuran presidentti kävi tarkistamassa joukkueen kunnon iltapäivätreeneissä.
PS. Saiko Piri ja Anton väännetyä Peipon kuntoon?

Valmennus

 

Marbella 28.2.2018

Matka meni hyvin, kiitos järjestelyistä. Tiistaina jo treenattiin. Illalla joukkue sai valita kapteeniston.
Tänään yksi pitkä ja rankka treeni kentällä, fyysistä valmennusta. Iltapäivällä tärkeät keskustelut: seuran ja joukkueen arvot. Ryhmätöitä. Seuran arvot sisäistettävä: kasvu, kunnianhimo, klubilaisuus. Joukkueen arvot syntyivät hienosti yhteistyönä, sopivat täydellisesti seuran arvoihin.
Tästä on hyvä jatkaa.
PS. Sataa rajusti, ei sentään pakkasta.

Valmennus