HJK sopimukseen Lassi Järvenpään kanssa

Monipuolinen puolustaja on noussut alkuvuoden aikana HJK:n edustusjoukkueen mukaan. Viime kaudella vaikeista loukkaantumisista kärsinyt Järvenpää pelasi Klubi 04:n riveissä.

Oikein laitapuolustajan paikalla ensisijaisesti viihtyvä Järvenpää on ehtinyt jo debytoida Klubin edustusjoukkueessa, kun tämän vuoden puolella peliaikaa on kertynyt FC Infonetiä ja IFK Mariehamnia vastaan. Tarvittaessa Järvenpää pystyy pelaamaan myös keskuspuolustajana.

-Tosi hienot fiilikset saada tänne sopimus! Nyt olen päässyt vihdoin loukkaantumisten jälkeen takaisin treenaamaan ja pelaamaan, mikä on hieno homma. Täällä treenataan kovaa, mutta se ei haittaa, Järvenpää iloitsee.

-Ensimmäiset pelitkin sain nyt alle seitsemään kuukauteen ja siitä saa aina lisää virtaa omaan tekemiseen. Pikkuhiljaa tässä alkaa päästä taas kuntoon, miettii neljä vuotta sitten HJK:n junioreihin PK-35 Vantaasta siirtynyt Järvenpää.

Osa HJK-faneista muistaa Järvenpään varmasti hyvin vuosi sitten pelatusta Liigacupin välierästä HIFK:ta vastaan. Tuolloin Puotikylän Valtin kasvatti nimittäin puski voittomaaliksi jääneen 1-0 osuman IFK:n verkkoon.

-Hyvät muistot on tuosta pelistä, se oli henkilökohtaisesti ensimmäinen ottelu isommalle yleisölle. Sivuvapari tuli hyvin päähän ja ei siitä voinut ohi puskea, Järvenpää hymyilee.

Toistuuko sama viikon päästä pelattavassa Stadin derbyssä?

-Toivotaan ja uskotaan, että näin tapahtuu, Järvenpää nauraa.

Järvenpää ja muu HJK:n joukkue pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 5.2. kello 17.00 FC Lahtea vastaan Talin jalkapallohallissa.