HJK viikon harjoitusleirille Marbellaan

Kauden alku lähestyy kovaa vauhtia Veikkausliigan startatessa Klubin osalta  tänä vuonna jo 2.4., kun IFK Mariehamn rantautuu saarelta Töölöön. Sinivalkoiseen joukkoon on talven aikana tullut kovia vahvistuksia, mm. maajoukkuepakki Ville Jalasto, HJK:n junioreista maailmalle ponnistanut Lum Rexhepi,  serbialainen keskuspuolustaja Ivan Tatomirovic  sekä eilen julkistetut paluumuuttajat maaliahne  Mikael Forssell ja keskikentän taituri Medo. Lisäksi joukkueessa on huomattava määrä nälkäisiä ja lahjakkaita HJK.n oman junioriputken kasvatteja.

Sunnuntaina joukkue matkustaa 24 pelaajan voimin Espanjan Marbellaan harjoitusleirille. Päävalmentaja Lehkosuo uskoo leirin tekevän tehtävänsä ennen Veikkausliigan alkua.

– Kun ollaan viikko yhdessä yötä päivää, niin joukkue kasvaa yhteen ja pelaajat tutustuvat paremmin toisiinsa paremmin kuin normaaliarjessa. Treeniolosuhteet ovat loistavat ja voimme keskittyä täydellisesti harjoitteluun. Lisäksi muutaman uusimman tulijan kanssa yhteinen työnteko alkaa nyt ja sitä odotan innolla.

Marbellassa pelataan myös kaksi harjoitusottelua. Keskiviikkona vastaan asettuu Real Balompédica Linense ja lauantaina kohdataan myös Suomen talvea pakoon lähtenyt, samoissa maisemissa leireilevä SJK.  

Leirille matkaavien pelaajien joukkoon ehtivät myös eilen joukkueeseen liittyneet Mikael Forssell ja Medo sekä ensimmäistä kertaa myös ghanalaishyökkääjä Richard Gadze, jonka sopimus julkistettiin jo aiemmin. Kolmevuotisen sopimuksen Klubin kanssa solminut keskikenttäpelaaja Anthony Annan ei ole mukana leirivahvuudessa, sillä nilkkavamma pitää hänet poissa pelikentiltä pari kuukautta. 

Seuraa leirin tunnelmia HJK:n Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.