HJK-VPS lauantaina – ”Tervetuloa Cheyne, Jarno ja Obi!”

Kuvassa: Väkevän paluun loukkaantumisen jäljiltä tehnyt Berat Sadik toivottaa entiset klubilaiset Jarno Parikan, Cheyne Fowlerin ja O’Brian Woodbinen tervetulleiksi takaisin stadiin.

Inter on vain kahden pisteen päässä sarjakärjessä. IFK Mariehamn nousi Inter-voitolla HJK:n kanssa jaetulle kakkostilalle. Takana vaanivat TPS ja lauantain vastustaja VPS neljän pisteen päässä.

Kauden 2012 mestaruustaistelu näyttää ennätystiukalta. Nyt siis tarvitaan kaikkia Klubilaisia auttamaan taistelussa.

Tule samalla tervehtimään VPS:n runkopelaajia ja ex-klubilaisia Jarno Parikkaa ja Cheyne Fowleria. HJK ja VPS kohtaavat lauantaina Sonera Stadiumilla klo 18.30 alkaen.

Muista jälleen nämä 

  • Osta lippu ennakkoon halvemmalla Lippupalvelusta.
  • Saavu Soneralle ajoissa niin vältyt turhalta jonottamiselta.
  • Portit aukeavat klo 17.30.

 

Muurinen: VPS tulee haastamaan kärkijoukkueet

HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen marssittaa lauantaina kotikentälle itseluottamusta uhkuvan ja täyttä pistepottia janoavan HJK:n.

– Europelit on nyt poissa mielestä, sillä meidän päätavoitteemme on edelleen Veikkausliigan voitto. Kärkijoukkueet ovat pelanneet ristiin, ja kärkikahinat ovat äärimmäisen tasaiset. Joukkue tietää, että mestaruustaistelua varten meidän on taisteltava kynsin ja hampain pisteistä, Muurinen miettii.

VPS on päävalmentajan papereissa vaarallinen vastustaja, joka tulee olemaan yksi pahimmista vastustajista myös mestaruustaistelussa.

Vaasalaiset vaanivat vain neljän pisteen päässä, joten luvassa on kova kamppailu pisteistä. Voitolla HJK voisi nousta takaisin kärkipaikalle.

– Vaasa puolustaa hyvin tarkasti, ja pyrkivät meitä vastaan nopeisiin vastahyökkäyksiin. Meidän pitää olla hereillä, varsinkin Jarnon kanssa, Muurinen viittaa entiseen HJK-maalitykkiin.