HJK yhteistyöhön OP Helsingin kanssa

Sopimuksella halutaan edistää lasten ja nuorten liikuntaa sekä tarjota omistaja-asiakkaille liikunnallisia elämyksiä jalkapallon parissa.

Kuvassa vasemmalta: HJK ry:n Timo Muurinen, Osuuspankin Jarmo Viitanen ja Tuula Kokkila sekä HJK Oy:n Kari Haapiainen.

OP Helsinki on solminut HJK:n kanssa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen vuosille 2019–2020, jolla tuetaan HJK:n toimintaa suomalaisen jalkapalloilun ja junioritoiminnan hyväksi. Osa sponsorointisummasta kohdennetaan vuosittain Aulis Rytkönen -rahastoon heikommassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen.

– HJK:lle ja OP Helsingille on tärkeää edistää lasten ja nuorten hyvinvointia liikunnan avulla. Yhteistyösopimus mahdollistaa montaa hyvää asiaa ja kertoo molempien osapuolen vastuullisuudesta. Näkyvyys sekä miesten että naisten edustusjoukkueissa kertoo myös koko urheilevalle Suomelle yhteistyöstä. Olemme iloisia että yhteistyö OP Helsingin kanssa käynnistyi, toteaa HJK Oy:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

– Jalkapallo yhdistää eri ihmisiä ikään, sukupuoleen tai muuhun taustaan katsomatta. Viime vuodet olemme olleet mukana Euroopan toiseksi suurimmassa lasten ja nuorten jalkapalloturnauksessa Helsinki Cupissa. Kumppanuus HJK:n kanssa on luontevaa jatkoa urheilullisen elämäntavan edistämiselle, mikä on tärkeää meille OP Helsingissä, toteaa toimitusjohtaja Jarmo Viitanen.

Vuonna 2019 OP Helsinki tukee pääkaupunkiseutulaisten menestystä ja hyvinvointia monin eri tavoin. Keskeisimpinä teemoina lasten ja nuorten liikunnan lisäksi ovat nuorten talous- sekä työelämätaitojen edistäminen, ikäihmisten yksinäisyyden vähentäminen sekä digitaitojen vahvistaminen. OP Helsinki tiedottaa tapahtumista ja kumppanuuksista op.fi/helsinki -sivustolla.