HJK:lla lauantaina näytön paikka

HJK yrittää lauantaina jättää taakseen europeleissä koetun pettymyksen, kun JJK saapuu Sonera Stadiumille Veikkausliigan kamppailuun. Klubille ottelu on tärkeä mahdollisuus nousta takaisin satulaan ja aloittaa keskittyminen kamppailuun Suomen mestaruudesta. HJK on tällä hetkellä sarjassa toisena, kaksi pistettä jäljessä yhden ottelun enemmän pelannutta paikallisvastustaja Honkaa. Joukkue on käynyt yhdessä läpi tiistain tappion ja on nyt nälkäinen todistamaan kykenevänsä huomattavasti parempaan. Tilaisuus on mitä mainioin, kun Klubi pääsee esiintymään kotiyleisön edessä liigan jumboa vastaan. Mikään suupala ei Jyväskylästä vastaan ole kuitenkaan saapumassa. JJK on parantanut otteitaan valmentajanvaihtonsa jälkeen ja saanut viime otteluissa hyviä tuloksia, kaataen viimeksi Interin kotonaan lukemin 2-0.

HJK:n terveystilanteessa ei ole suuria muutoksia. Tiistain pelin väliin jättäneet Teemu Tainio ja Sebastian Sorsa ovat edelleen kysymysmerkkejä, mutta muuten joukkue pääsee lähtemään suunnilleen samanlaisista asetelmista kuin edellisissä peleissään. Kamppailu Suomen mestaruudesta on muodostamassa pääkaupunkiseudun joukkueiden väliseksi, ja seuraavat viikot haetaankin asetelmia joukkueiden keskinäiseen otteluun Sonera Stadiumilla elokuun puolessavälissä. Hongan huippuvahva vire on jo vienyt heidät sarjataulukon piikkipaikalle, eikä HJK:lla ole varaa lipsahtaa ja päästää kilpailijaansa karkumatkalle. Panokset ovat suuret myös JJK:n kohdalla. Se on ajautunut vahvimmaksi putoajasuosikiksi ja kaipaa kipeästi pisteitä lauantain ottelusta. Toiseksi viimeisenä oleva FC Lahti on myös saanut pelinsä rullaamaan ja on jo neljän pisteen karkumatkalla jyväskyläläisiltä. HJK:n kapteeni Ville Wallén toivoi kannattajilta tukea murheellisen viikon voimavaraksi kääntämisessä.

– Oli loistava tuki europeleissä, siitä iso kiitos kannattajille. Olemme hyvin pettyneitä, pelaajat ja valmentajat, että ei pystytty tarjoamaan teille parempaa tulosta. Nyt jos koskaan tarvitaan kaikki tuki myös teiltä kannattajilta tulevaisuudessa Veikkausliigassa, kommentoi kokenut maalivahti.

HJK – JJK lauantaina kello 16.00 Sonera Stadiumilla. Musen konsertin vuoksi Olympiastadionin ympäristön parkkipaikat ovat poissa käytöstä, joten Töölöön kannattaa saapua julkisin kulkuneuvoin. Saavu paikalle ajoissa nauttimaan tunnelmasta ja aurinkoisesta säästä!