HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö laajenee – jokaisessa kotiottelussa valitaan Hyvän Tuulen Pelaaja

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö jatkuu myös alkavalla kaudella. Lumme Energia valitsee jokaisessa HJK:n kotiottelussa Hyvän Tuulen Pelaajan.

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö on alkanut ympäristövastuullisista teoista. Klubin edustusjoukkueen sekä Bolt Arenan tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä. Kaikki HJK:n kotiottelut ovat jo tänä päivänä täysin hiilineutraaleja tapahtumia. Lisää HJK:n ympäristövastuullisuudesta voit lukea täältä.

Ympäristövastuu on ollut HJK:n ja Lumme Energian yhteistyön kulmakiviä. Nyt yhteistyö laajenee vielä kokonaisvaltaisemmin yhteiskuntavastuullisuuteen – esiin nostetaan myös turvallista ja innostavaa harrastusympäristöä, jonne kaikilla on mukava tulla.

Lumme Energia ja HJK haluavat yhdessä kannustaa kaikkia olemaan Hyvän Tuulen Pelaajia. Tänä vuonna kaikissa HJK:n kotiotteluissa Lumme Energia valitsee ottelun jälkeen Klubin joukkueesta Hyvän tuulen pelaajan. Valinta julkaistaan HJK:n sosiaalisen median kanavissa.

Hyvän Tuulen Pelaaja on peluri, joka pelaa tiimille ja pelille, rakkaudesta jalkapalloon. Hänen ei tarvitse olla joukkueen tehokkain – Hyvän Tuulen Pelaaja tsemppaa muita ja on olennainen osa voittavaa joukkuetta, sellainen, jota vastustajakin saattaa (ainakin salaa) arvostaa.

Ensimmäinen Hyvän Tuulen Pelaaja valitaan heti lauantaina kotiottelussa FC Honkaa vastaan.

Lue myös Lumme Energian blogiteksti klikkaamalla tästä.