HJK:n kotipelien liput myyntiin ti 26.3. – Lahti-matsin liput erikoishintaan ma 25.3.

Bolt Arenan Yläkatsomo on remontin takia pois käytöstä ainakin toukokuun puoliväliin. 

Rakennustelineet koristavat Bolt Arenan Yläkatsomoa ainakin toukokuun puoliväliin asti.

HJK:n Veikkausliigapelien kausikorttikauppa käy ilahduttavan kuumana: Kausareita on myyty alkavalle kaudelle jo yli 2200. Lukema sisältää myös pitkäaikaiset Klubien klubi -kausarit sekä yrityskausikortit. 

Irtolipunmyynti runkosarjapeleihin käynnistyy ensi viikolla kahdessa vaiheessa osoitteessa hjk.lippu.fi.  

– Maanantaina 25.3. klo 9 myyntiin tulevat liput HJK:n avausmatsiin FC Lahtea vastaan 11.4. Kauden ensi-illan kunniaksi HJK–Lahti-liput ovat maanantain ajan myynnissä puoleen hintaan.

– Tiistaina 26.3. klo 9 myyntiin tulevat kaikki HJK:n runkosarjan 11 kotiottelua. 

Ensimmäiset liput Lahti-peliin on jo myyty yhteistyökumppanimme Mall of Triplan kautta kymmenen euron etuhintaan – Triplan asiakkaat ovat saaneet asiasta markkinointipostia. Lisäksi OP Uusimaan omistaja-asiakkaat voivat ostaa kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin lippuja OP-mobiilistaan tarjoushintaan huhtikuun loppuun asti.  

Jos siis harkitset kausikortin hankintaa tietylle penkille, suosittelemme verkko-ostosreissua lippu.fi:hin tämän viikon aikana, sillä ensi viikolla paikka on jo saatettu myydä irtolipunmyynnissä. 

Bolt Arenan omistava Helsingin kaupunki toteuttaa parhaillaan Pääkatsomon ja Yläkatsomon kattorakenteen tukemistöitä. Tuoreimman arvion mukaan korjaustyöt venyvät toukokuulle, ja rakennustelineitä joudutaan pitämään katsomossa ainakin toukokuun puoliväliin asti. Se tarkoittaa, että HJK:n ensimmäisissä kotiotteluissa Yläkatsomo ei ole yleisökäytössä. 

Yläkatsomoon kausikortin ostaneille osoitetaan näissä otteluissa paikka Pääkatsomosta. 

Jäsenmaksun maksaneet HJK-juniorit tulevat pääsemään veloituksetta HJK:n Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen matseihin myös kaudella 2024. Lippukäytäntö kuitenkin muuttuu: Jatkossa istumapaikat tulee lunastaa HJK:n lippukaupasta ennen ottelua. Ohjeet HJK-junioreiden lippujen lunastamiseen tulossa huhtikuun alkupuolella. 

Myös HJK:n Kansallisen Liigan ja HJK Klubi 04:n Ykkösen liput tulevat myyntiin ensi viikolla. Maanantaina on 25.3. erikoistarjous molempien joukkueiden kotiavaukseen 13.4., ja irtolipunmyynti molempien kaikkiin kotiotteluihin alkaa niin ikään tiistaina 26.3.