HJK:n voittoputki katkesi Maarianhaminassa

IFK hallitsi ottelun alkua suvereenisti. HJK pääsi kokeilemaan vain kaukaa kun IFK sai luotua kaksi loistavaa puskumaalipaikkaa. Ensimmäisessä Ekhiabhi Okodugha puski hieman ohi ja toisessa Toni Lehtisen yrityksen torjui Ville Wallén.
HJK ei tuntunut löytävän normaalia pelirytmiään. Tuuliolosuhteet hankaloittivat molempien joukkueiden pelaamista. IFK:lle puhaltanut myötäinen vaikeutti heidän pidempiä syöttöjään, HJK:lle vastatuuli hankaloitti myös pelinavaamista. Vaarallisimmat paikat kuitenkin tulivat kotijoukkue IFK:lle.
Peliä leimasi ensimmäisellä jaksolla rikkonaisuus ja pieni huolimattomuus. Molempien joukkueiden syötöt lipsahtelivat yli rajoista ja taklaukset tulivat hieman myöhässä. Erotuomari Toni Pohjoismäki jakelikin ensimmäisellä jaksolla peräti neljä keltaista korttia, kaksi kummallekin joukkueelle.
Vierasjoukkue löysi otteen pelistä puolentunnin pelin kohdalla. Varsinkin Teemu Pukki löysi itsensä pariin otteeseen hyvistä maalipaikoista. Ensimmäisen jakson parhaaksi paikaksi jäikin Teemu Pukin laukaus 16-alueen rajalta, mutta se osui maalipuihin.
Toisen jakson alussa edettiin ottelun alun merkeissä. Molemmat joukkueet joutuivat tauon jälkeen jälleen kasaamaan rivinsä ja hakemaan hetken aikaa peruspeliään. HJK:n Teemu Pukki ja Berat Sadik yhdessä oikean laidan Sebastian Sorsan kanssa jatkoivat HJK:n pirteimpinä, samoin keskikentällä Cheyne Fowler ja Alex Ring. Maalipaikkoihin vierasjoukkue ei kuitenkaan päässyt. IFK:n vaarallisin oli jatkuvasti Toni Lehtinen, joka piti HJK-puolustuksen valppaana.
IFK siirtyi johtoon 70. minuutilla, kun se sai vaarallisesta paikasta sivuvapaapotkun. Petteri Forssellin vapaapotku löysi Ekhiabhi Okodughan HJK-maalin taka-alueelta. Sekavan tilanteen jälkeen pallo löytyi HJK:n maalista. Klubi protestoi mutta erotuomari Toni Pohjoismäki näytti keskipisteelle.
Takaiskun jälkeen HJK:n valmentaja Antti Muurinen reagoi nopeasti laittamalla kentälle Jari Litmasen ja heti perään Akseli Pelvaksen. HJK:n Pukki pääsikin nopeasti loistopaikkaan kun IFK vetäytyi johtomaalin jälkeen kuoreensa. Teme ajautui puolittaisessa läpiajossa liian pieneen kulmaan, joten IFK-maalivahti Josh Wicks hoiti tilanteen. Hieman myöhemmin Akseli Pelvas laukoi tarkasti kohti ylänurkkaa, mutta Wicks oli jälleen vahvempi. Kun IFK kuitenkin pystyi pitämään puolustuksensa tiukassa, HJK vaihtoi kentälle vielä Jarno Parikan.
Vierasjoukkueen takaa-ajoon tuli lisää esteitä, kun IFK iski toistamiseen. Toni Lehtinen syötti maalin edustalle ja Ekhiabhi Okodugha pääsi ohjaamaan illan toisen maalinsa 83. minuutilla.
Kahden maalin takaa-ajoasema osoittautui HJK:lle liian suureksi, varsinkin kun IFK pelasi ottelun lopun varmasti ja tiivisti puolustustaan entisestään. Vaikka HJK haki loppukiriä, otti IFK historiansa ensimmäisen voiton HJK:sta numeroin 2-0. Tappio oli HJK:lle kauden toinen.
IFK Mariehamn-HJK 2-0 (0-0)