Hongan vieraaksi Liigacup-avauksessa

HJK palasi vajaa viikko sitten Espanjan Maspalomasista kotimaahan ja pääsee heti takaisin tositoimiin. Leirillä joukkue pääsi pelaamaan kaksi kovaa kansainvälistä peliä, ja haluna on jatkaa siitä, mihin leirillä jäätiin.

  • Leirillä päästiin harjoittelemaan ja pelaamaan erittäin hyvä rupeama. Joukkue on jo ollut tositoimissa, mikä tekee meistä varmasti astetta valmiimpia aloittamaan pelit myös kotimaassa, miettii HJK-maalivahti Ville Wallén.

Maspalomasissa HJK pelasi tasan Twenteä vastaan ja voitti norjalaisen Strömsgodsetin. Rima asettui leirillä korkealle.

  • Luonnollista on, että haluamme jatkaa samaa kehitystä. Olemme puhuneet jatkuvasti siitä, että pyrimme parantamaan peli peliltä.

Torstain pelissä on monta mielenkiinnon kohdetta. FC Honka on monella tapaa kysymysmerkki kauden päättymisen jälkeen tulleiden muutosten ja epävarmuustekijöiden takia. Mestari HJK:lle peli on ensimmäinen kotimaassa, sekä ensimmäinen kotimaan ottelu uusille vahvistuksille Mikael Forssellille ja Teemu Tainiolle. Myös uusi testipelaaja Rados Bulatovic saa todennäköisesti näyttöpaikkansa torstain pelissä.

Yleisölle pelissä olisi varmasti mielenkiintoa, mutta pelin alkamisaika asettaa omat rajoituksensa. Hongan ja HJK:n peli alkaa jo klo 14.00.

  • Toivottavasti yleisö kuitenkin löytäisi paikalle. Se tekee aina pelistä täysin erilaisen, kun omien kannustus auttaa.

HJK pääsee lähtemään peliin hyvistä asemista. Joukkueessa on jonkin verran ollut liikkeellä flunssaa ja pieniä vaivoja, mutta varmuudella kukaan ei ole poissa.

Liigacup
FC Honka-HJK
To 17.1. klo 14.00
Myyrmäen urheiluhalli