Joukkue perillä Islannissa

Koska lennot olivat täynnä, joutui joukkue matkustamaan Islantiin kolmessa eri ryhmässä. Perillä kukin kone oli melkein samaan aikaan, vain viimeistä koneellista jouduttiin odottelemaan vajaa puolisen tuntia.

Matkasta jäivät pois viime tiistain kokoonpanossa olleet Mika Väyrynen ja Joel Pohjanpalo. Vatsataudista kärsivät Demba Savage joutui myös jäämään matkasta viime hetkellä pois.

Muilta osin joukkue on valmis tiistain peliin.

  • Halu jatkopaikkaan on erittäin kova. Vaikka tilanne tiedetään (7-0 HJK:lle ensimmäisen osan jälkeen), ei meillä ole pienintäkään aikomusta löysäillä, kertoo HJK:n keskikenttä Rasmus Schüller.

  • Enkä usko, että KR Reykjavik tulisi löysäillen peliin. Kyseessä on suuri seura, joka on tottunut voittamaan. Heillä on myös pelissä paljon kunniaa, he eivät onnistuneet ollenkaan ensimmäisessä osassa.

Ottelun alkamisaika on vasta klo 23.00 Suomen aikaa. Islannissa kello on kolme tuntia jäljessä Suomea, joten haasteta tulee myös siitä.

Stadion, jolla huomenna pelataan, on laaja ja aukea. Miehet pääsevät jo maanantaina ottamaan tuntumaa kenttään ja olosuhteisiin, kun joukkue vetää läpi viimeistelyharjoitukset.

HJK:n valmentaja Juho Rantala ei usko, että olosuhteet tai kellonaika tulisi olemaan ratkaisevia asioita, vaan odottaa ottelusta tulevan jokatapauksessa kova vääntö.

  •  KR on hyvä joukkue, joka ei onnistunut Helsingissä. Heillä on näytönhalut kotikentällään, Jallu miettii.