Kansikas luottavaisena alkulohkon päätösotteluun

Lauantain ja sunnuntain ottelupäivien jälkeen HJK:n pääsi viettämään hieman vapaa-aikaa maanantaina. Aamupäivällä joukkue veti lyhyen palauttavan harjoituksen ja ilta-päivä vietettiin tutustuen Moskovan keskustaan.

– Välipäivä tuli kyllä tarpeeseen. Kaupunkikierros oli myös mielenkiintoinen, sillä suurimmalle osalle Moskovan keskusta, Punainen tori ja Kremlin muurit olivat uusi tuttavuus, Tuomas Kansikas kertoo.

Tiistaina palataan pelikentälle, kun alkulohkon viimeiset ottelut pyörähtävät käyntiin jo puolilta päivin. HJK:lla vastassa on lohkon jumbo tadzikistanilainen Vakhsh.

– Joukkueen vireystila on hyvä ja huomista peliä odotetaan innolla. Pelipaikka vaihtuu hienosta Olympia-hallista hieman vaatimattomampaan Dinamo-halliin, minkä alustasta tai olosuhteista ei ole sen tarkempaa tietoa. Siitä huolimatta edessä on kansainvälinen peli, jotka ovat aina mielenkiintoisia. Panoksena jatkoonpääsy, joten varmasti kova peli tulossa.

Vakhsh, kuten muutkin joukkueet turnauksessa, ovat suomalaisille melko tuntemattomia. Kansikas kuitenkin uskoo, että joukkueiden pelityyli pysyy melko samana.

– Tähän mennessä joukkueet ovat olleet nopeita ja taitavia, ja uskon, että Vakhsh on myös. Olemme kuitenkin pärjänneet omalla pelillä hyvin, joten sillä linjalla jatketaan, Kanu päättää.