Katsojainfo: HJK vs FC Inter la 16.9. klo 17 – dynaaminen lippuhinnoittelu käytössä

Veikkausliigan Mestaruussarja käynnistyy HJK:n osalta lauantaina, kun FC Inter saapuu Bolt Arenalle vieraaksi kello 17. Ovet aukeavat kello 16.

HJK vs FC Inter
La 16.9.2023 klo 17:00 (ovet aukeavat klo 16)
Veikkausliiga – Bolt Arena

Mestaruustaisto pyörähtää toden teolla käyntiin lauantaina 16.9. klo 17 Bolt Arenalla. Vastassa on turkulainen FC Inter. Ovet aukeavat tuntia ennen ja Klubipäädyn etkoilla vieraana tuore urheilutoimenjohtaja Vesa Mäki kello 16.30.

Haapasalon Hatsapuri palvelee jälleen Lumme Energia Aurinkokatsomossa. Frendi ja Apu-pallo viihdyttävät lapsia Junnupäädyssä ottelun tauolla.

Mestaruussarjan kotiotteluissa on lippujen osalta käytössä dynaaminen hinnoittelu. Näin ollen lippujen hinnat määräytyvät kysynnän mukaan. Toimi siis ajoissa ja osta lippusi ennakkoon. Näin saat luultavimmin edullisimman hinnan, koska matsipäivänä lippujen kysyntä kasvaa selvästi.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipistee löytyy HJK:n toimistolta.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Mestaruussarjassa lippujen hinnoittelu on dynaamista, joten lipun hinta määräytyy kysynnän mukaan. Perjantaiaamuna aikuisten liput olivat alkaen 10 euroa.

Kaikki lasten liput maksavat aina 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

MyClub-etu
HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn. Tauolla Junnupäädyssä vierailee HJK:n pelaaja jakamassa nimmareita ja ottamassa yhteiskuvia. Ottelun jälkeen osa pelaajista saapuu Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia.

Junnupäädyssä on jaossa nimmarivihkoja ja lapsille suunnattua ohjelmaa on koko matsin ajan.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 16.00. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä.

Pääkatsomon ravintola aukeaa kello 16.00. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Mikäli saavut peliin lastenrattaiden kanssa, kysy lähimmältä järjestyksenvalvojalta säilytyspaikkaa rattaille.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyn etkoilla vieraan tuore urheilutoimenjohtaja Vesa Mäki. Tilaisuus käynnistyy noin kello 16.30 Klubipäädyssä. Etkoille on mahdollista tulla myös muiden katsomonosien katsojat. Pääkatsomosta voi myös saapua Klubipäätyyn ennen ottelua, sillä katsomon väliset portit ovat auki ennen peliä.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 16.00 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös vegaaninen vaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Päätykatsomoista on mahdollista liikkua Pääkatsomoon ennen ottelua, tauolla ja ottelun jälkeen.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja.

Lisäksi Pääkatsomossa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa voi nopeasti ja kätevästi hakea matsieväät Selfly Store -älykaapista (lue lisää). Avatessaan Selfly Store -älykaapin, asiakkaalta lähtee kymmenen euron katevaraus. Erotus tuotteen hinnasta palautetaan asiakkaalle myöhemmin.

Voit myös tilata ruokaa Foodora-sovelluksella ja hakea safkat jonottamatta Foodoran noutokioskeilta, jotka tunnistat pinkeistä Foodoran lipuista. Saat sovellukseen ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ruokatarjontaan oman mausteensa tuo Haapasalon Hatsapuri -kärry, jossa tarjolla hatsapureja 12 eurolla. Vaihtoehtoina juusto, juusto-liha sekä kasvis. Lisäksi myynnissä myös 6 euron spicy minihatsapuri.

Haapasalon Hatsapuri -kärry palvelee Lumme Energia Aurinkokatsomossa.

Matsin jälkeen Pääkatsomon ravintolassa luvassa jälleen Lauantaiklubin jatkot. Lauantaiklubilla voi seurata ottelun jälkeisiä haastatteluja ja lehdistötilaisuutta sekä nauttia ravintolan antimista.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 16.30 saakka sekä ottelun jälkeen Lauantaiklubin jatkoilla. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa (myös yläkatsomossa). Vessat ovat normaalisti käytössä ja Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Matsitapahtuman ruokalista.

HJK Store
HJK Store palvelee kello 16 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä ennen matsia Urheilukadulla areenan ulkopuolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista, paitsi jo alennetuista tuotteista.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

HJK:n ystävämyynti järjestetään Lumme Energia Aurinkokatsomossa. Ysmyssä tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruudusta. Lähetys käynnistyy kello 16.45.

HUOMIO Interin kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. Inter-kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa ja ruokaa. Vieraskannattajille on myös omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Otteluisäntä
Apu

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.