Katsojainfo: HJK vs KuPS la 21.10. klo 17 – Taas kansa täyttää!

Veikkausliigan mestaruus ratkeaa lauantaina 21.10., kun HJK kohtaa Bolt Arenalla Kuopion Palloseuran. Bolt Arena on tulossa täyteen, joten saavuthan ajoissa paikalle!

HJK vs KuPS
La 21.10.2023 klo 17:00
Veikkausliiga – Bolt Arena
Televisiointi: Ruutu, TV2 ja Yle Areena

Veikkausliigan mestaruus ratkaistaan lauantaina 21.10., kun Bolt Arenalla HJK kohtaa Kuopion Palloseuran. KuPS:n on voitettava ottelu vähintään kolmella maalilla, jotta pokaali lähtisi kuopiolaisten matkaan. Muissa tapauksissa HJK juhlii 33. mestaruuttaan.

Pelissä siis riittää panosta, mikä on näkynyt myös lipunmyynnissä. Perjantaiaamuna lippuja oli myyty lähes 9000, joten eiköhän täytetä Bolt Arena ääriään myöten mestaruuden ratkaisevaan otteluun. Vieraskannattajia on tulossa noin 400 ja heidät ohjataan katsomolohkoihin 121-123.

Pääkatsomon ravintola palvelee poikkeuksellisesti jo kaksi tuntia ennen ottelun alkua eli klo 15 eteenpäin. Vieraana HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti, jonka lisäksi kauden huipennuksen kunniaksi Karhu III 0,4l hanaolut 5€ tarjoushintaan alkuvihellykseen asti.

Ottelua ennen vuoden 1973 mestareita saapuu kentälle Markku ”Peltsi” Peltoniemen johdolla laulamaan Hoo-Jii-Koo (Taas kansa täyttää) -seurahymnin, jonka aikana pelaajat saapuvat kentälle. Lisäksi kappaleen sanat näkyvät screenillä, joten koko yleisö voi yhtyä lauluun.

Mestareiden ensiesiintymisen kunniaksi ”Taas kansa täyttää” -T-paidat ovat jokaisessa Ystävämyynnin toimipisteessä myynnissä hintaan 29,90€. Kyseessä on harvinaislaatuinen sadan paidan erä. Kannattaa siis suunnata välittömästi ostoksille, jotta et jää ilman!

Junnupäädyssä vietetään kauden päättäjäisiä. Tauolla HJK:n kokoonpanon ulkopuolisia pelaajia saapuu moikkaamaan junnuja. Näin ollen lauantaina junnuilla on jälleen erinomainen mahdollisuus kerätä nimmarivihkoihin täytettä. Lisäksi Frendi vierailee jälleen Junnupäädyssä matsin tauolla.

Lisäksi Junnupäädyssä lauantaina muun muassa kasvomaalausta, HJK Storen ystävämyynnistä tuotteita poistohintaan, varaston tyhjennyksenä jäätelöt eurolla sekä lämmin kaakao 3 euroa.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyy HJK:n toimistolta sekä Klubipäädystä.

Lippuja oli myyty perjantaiaamuun mennessä lähes 9000. Ottelupäivä ja ottelua edeltävä päivä ovat lähtökohtaisesti aina vilkkaimmat päivät lipunmyynnissä, joten toimi nopeasti, mikäli haluat varmistaa paikkasi matsiin.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Mestaruussarjassa lippujen hinnoittelu on dynaamista, joten lipun hinta määräytyy kysynnän mukaan katsomolohkoittain. Perjantaina halvimmat aikuisten liput olivat 16 euroa Junnupäätyyn.

Kaikki lasten liput maksavat aina 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

MyClub-etu ja Junnupäädyn päättäjäiset
HJK:n omille junioreille ja toimihenkilöille on KuPS-peliin poikkeuksellisesti lähetetty linkki, jonka kautta pystyi lunastamaan kaksi veloituksetonta lippua matsiin.

Sisääntulon yhteydessä lipun lisäksi on näytettävä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortti. Huomioithan, ettei pelkkä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortin näyttäminen riitä sisäänpääsyyn. Sisäänkäynti Junnupäätyyn tapahtuu Saharan kulmalta.

Junnupäädyssä on luvassa kauden päättäjäiset. Junnupäädyssä vierailee tauolla kokoonpanon ulkopuolisia pelaajia, joten lauantaina junnuilla on jälleen erinomainen mahdollisuus kerätä nimmarivihkoihin täytettä. Lisäksi Frendi vierailee jälleen Junnupäädyssä matsin tauolla.

Lisäksi Junnupäädyssä lauantaina muun muassa kasvomaalausta, HJK Storen ystävämyynnistä tuotteita poistohintaan, varaston tyhjennyksenä jäätelöt 1€ sekä lämmin kaakao 3€.

Junnupäätyyn on tietysti mahdollista myös ostaa lippu normaaliin tapaan. Tavoitteena on täyttää Junnupääty lauantaina ääriään myöten. Näillä näkymin se tulee myös tapahtumaan, koska koko Bolt Arena tulee luultavasti olemaan loppuunmyyty.

Parkkipaikat
Helsingin jäähallissa järjestetään viikonloppuna Horse Show. Näin ollen Bolt Arenan lähistöllä parkkipaikkoja on todella vähän. Jäähallin parkkipaikka, Pohjoisen stadiontien parkkipaikat, Olympiastadionin aukion parkkipaikat, Mäntymäen kentän parkkipaikat, Uimastadionin polun ja Hammarskjöldintien risteysalueen parkkipaikat eivät ole käytössä. Suosittelemme saapumaan otteluun julkisilla.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 15.30. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä.

Pääkatsomon ravintola aukeaa jo kello 15.00. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyn etkot järjestetään kello 16.30. Vieraana HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 15.00 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös vegaaninen vaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti on Pääkatsomon ravintolassa klo 16 alkaen vastailemassa kannattajien kysymyksiin.

Junnupäädystä on mahdollista liikkua Pääkatsomoon ennen ottelua, tauolla ja ottelun jälkeen. Sen sijaan Klubipäädystä ei tällä kertaa ole mahdollista liikkua muihin katsomonosiin.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Pääkatsomon ravintolassa alkuvihellykseen asti kauden huipennuksen kunniaksi Karhu III 0,4l hanaolut 5€ tarjoushintaan.

Ottelun jälkeen Pääkatsomon ravintola palvelee asiakkaita kahden tunnin ajan. Tervetuloa siis juhlimaan mahdollista mestaruutta ravintolaan! Lisäksi hävikkiruokaa on myynnissä ottelun jälkeen kaikissa myyntipisteissä erittäin edulliseen hintaan.

Lisäksi Pääkatsomossa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa voi nopeasti ja kätevästi hakea matsieväät Selfly Store -älykaapista (lue lisää). Avatessaan Selfly Store -älykaapin, asiakkaalta lähtee kymmenen euron katevaraus. Erotus tuotteen hinnasta palautetaan asiakkaalle myöhemmin.

Voit myös tilata ruokaa Foodora-sovelluksella ja hakea safkat jonottamatta Foodoran noutokioskeilta, jotka tunnistat pinkeistä Foodoran lipuista. Saat sovellukseen ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ruokatarjontaan oman mausteensa tuovat Haapasalon Hatsapuri sekä Treffipub -ruokakärryt.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 16.30 saakka jokaisessa areenan toimipisteessä sekä ottelun jälkeen Pääkatsomon ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

HJK Store
HJK Store palvelee kello 15.00 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Urheilukadulla areenan ulkopuolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista, paitsi jo alennetuista tuotteista.

HJK:n pelipaidat ovat -20% alennuksessa. Alennus on voimassa myös matsitapahtumassa. Myynnissä on eurokarsintojen pelipaitoja sekä Veikkausliigan pelipaitoja.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store.

HJK:n ystävämyynti järjestetään Pääravintolassa klo 15 alkaen ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa sekä Junnupäädyssä klo 15.30 alkaen. Ysmy on auki ovien avaamisesta ottelun loppuun saakka. Ystävämyynnissä on tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

Myös uudet ”Taas kansa täyttää” -paidat ovat jokaisessa Ystävämyynnin toimipisteessä myynnissä hintaan 29,90€. Kyseessä on harvinaislaatuinen sadan paidan erä. Kannattaa siis suunnata välittömästi ostoksille, jotta et jää ilman!

Taas kansa täyttää -paidat myynnissä KuPS-matsissa hintaan 29,90 euroa.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruudusta. Studio-osuus käynnistyy jo kello 16.15. Myös YLE TV2 ja Yle Areena näyttävät ottelun suorana lähetyksenä. Ylen lähetys käynnistyy kello 16.45.

HUOMIO KuPS:n kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoihin 121-123. KuPS-kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa ja ruokaa. Vieraskannattajille on myös omat bajamajat. Perjantaiaamupäivällä katsomolohkossa 124 oli myynnissä vielä muutamia lippuja KuPS-mielisille.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Otteluisäntä
Bolt.Works

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.